1. Prezentam tehnologia Dimense™ unica in lume, care permite embosarea in acelasi timp cu imprimarea digitala a materialului.

2. Lansata de Epson la FESPA 2019, cea mai noua imprimanta industriala SureColor SC-S, foarte productiva si la calitate superioara, care se alimenteaza cu rezerve de cerneala de 1,5 litri, va fi prezenta in standul DACORA.

3. Am fost alesi de HP ca fiind singura companie din Romania acreditata pentru a vinde echipamentele HP PageWide XL, care ofera cea mai rapida imprimare monocroma si color de format mare, cu economii de pana la 50% in costurile totale de productie.

4. In standul nostru ai posibilitatea sa testezi un sistem complet de imprimare a textilelor: materiale, imprimare, finisare.

5. Pachet DTG complet pentru conceperea si imprimarea de inalta calitate si la viteza de productie mare a bluzelor, tricourilor polo, gentilor si a altor articole din material textil.

6. Cele mai noi tendinte de diversificare a mediilor de imprimare, posibilitatea de imprimare pe materiale speciale si pe suporturi rigide sunt argumentele noastre legate de tehnologiile de imprimare, calitate si productivitate.

 

Toate aceste echipamente, materiale pentru print si alte surprize le vei gasi in standul DACORA B1 – 80 intre 9 si 12 octombrie la Romexpo.