Met Gala este un eveniment anual avand ca scop strangerea de fonduri in beneficiul Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute din New York. Tema din acest an „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” a fost conceputa pentru a crea un dialog intre moda si capodoperele artei religioase aflate in interiorul muzeului.

Amal Clooney a revenit la Met Gala in pozitia de co-presedinte, infatisand expozitia, intr-o creatie maiestuoasa purtand semnatura lui Richard Quinn. Richard Quinn a primit recent prestigiosul premiu „Queen Elizabeth II Award for British Design” si creatia sa pentru Amal Clooney, o bustiera foita de argint avand o trena spectaculoasa, este o iterpretare eterica a temei din acest an. Creatia purtata de Amal Clooney are o infuzie delicata de motive florale imprimate cu tehnologia Epson.

Richard Quinn si-a deschis propriul studio de print digital in Peckham, Londra, unde, foloseste tehnologiile Epson.

Digital Fabric Printing este viitorul in moda si Epson se afla in prim-planul revolutiei

Inca din 2015 prin intermediul „Epson Digital Couture Project”, Epson a colaborat cu talentati studenti sau proaspat absolventi ai universitatilor cunoscute de design din Germania, Franta, Italia si Marea Britanie, precum si cu artisti din sfera modei care si-au extins competentele profesionale si in domeniul designului interior.

Epson a creat instrumentele de care designerii au nevoie pentru a experimenta si a explora imprimarea digitala in design, permitandu-le sa isi creeze colectiile mai rapid si mai eficient decat oricand.

Prin Dacora Print, aveti la dispozitie seriile de echipamente Epson SureColor SC-F cu sublimare, SureColor SC-F2000 direct-to-garment si Monna Lisa® pentru a imprima digital textile pentru arta vestimentara si home décor.