Autocolant Premium Cast PVC-free cu FLITE® Technology

PERFORMANŢĂ

Tehnologia FLITE oferă colantare rapidă și ușoară, repoziționare excelentă și neutralizare curată. Această folie se mulează perfect pe cele mai solicitante forme.

DURABILITATE

Finisaj lucios intens de lungă durată, cu proprietăți de regenerare pentru zgârieturi superficiale și rezistență la intemperii și substanțe chimice.

SUSTENABILITATE

VITAL este o serie de folii cast premium, PVC-free, produse într-un sistem de fabricație care reduc cu 57% compușii organici volatili (VOC).

Gama Arlon VITAL redefinește calitatea premium

PRIMELE produse

Acestă gama de produse non-PVC sunt proiectate pentru a oferi elementele esențiale pentru succesul tău în timp ce, de asemenea, acordăm prioritate planetei noastre.

NOI PRODUSE SUSTENABILE

DPF V9700

  • ideal pentru colantări auto parțiale, totale și pentru flote comerciale
  • echipat cu tehnologia FLITE® pentru a oferi o eliberare fără efort a linerului și o repoziționare ușoară
  • compatibil cu sisteme de imprimare cu cerneală eco-solvent, solvent, latex și UV

SERIA V3370

  • ideal pentru decorațiuni de interior și exterior, flote comerciale și aplicații de colantare parțială și completă a vehiculelor

  • finisaj lucios și durabil

  • rezistență chimică și proprietăți de regenerare la zgârieturi superficiale

DATE TEHNICE

DPF V9700

Grosimea foliei: 50 microni
Finisaj: Lucios
Adeziv: gri deschis, repoziționabil
Lățimea rolei: 1,37 m; 1,52 m
Lungimea rolei: 45,72 m

SERIA V3370

Grosimea foliei: 38 microni
Finisaj: Foarte lucios
Adeziv: transparent, permanent
Lățimea rolei: 1,37 m; 1,52 m
Lungimea rolei: 45,72 m

GALERIE IMAGINI

FLITE Technology® este un sistem de contact LITE care-i permite foliei să „plutească” pe un suport până când se aplică o presiune fermă. În timpul aplicării, FLITE Technology® îți permite să flotezi, să fixezi și să repoziționezi cu ușurință foliile mari, ceea ce face ca majoritatea colantărilor să fie realizate de o singură persoană.

Arlon a lucrat cu colantorii din întreaga lume pentru a înțelege și a rezolva problemele legate de aplicare. Foliile cu adeziv rapid fac imposibilă repoziționarea foliei. Foliile care se lipesc prea repede nu îți permit să remediezi erorile. FLITE Technology® este un sistem încercat și testat. Este proiectat având în vedere colantorul.