Puncte forte:

Format mare: 530 cm
Capete de imprimare: Kyocera 4/6/8 Head Configuration
Rezolutie: pana la 1200 x 600dpi
Culori: 4 / 6
Tehnologie cerneala: 4 /6 culori, 5 l
Viteze: 4 culori, 2 treceri, smooth-screening
6 Ricoh G5:   120 mp/h
12 Ricoh G5: 240 mp/h
4 Kyocera:     160 mp/h
8 Kyocera:     320 mp/h

Descriere

Imprimantele textile in format mare de 5,3 m sunt dificil de construit fara a necesita un echipament suplimentar pentru finisare. Acesta este motivul pentru care exista atat de putine optiuni pe piata. ATP Color a schimbat paradigma si a raspuns provocarii de a construi o solutie completa Direct-To-Fabric de 5,3 m.

Cand imprimati in format foarte mare sunt multe provocari pe care trebuie sa le depasiti. Din acest motiv ATP Color a dezvoltat un nou flux de lucru pentru a reduce aceste obstacole la minimum.

1. Fixare in linie

Fixarea offline pe latime de 5 m are mai multe provocari: manipularea materialelor de 5 m (incarcarea si descarcarea atat a imprimantei, cat si a calandrului), incarcarea hartiei de protectie de 5 m duce la ineficiente in productie pentru un proces in 2 pasi. Scaderea productivitatii apare si la eliminarea lucrarii din presa termica. Pentru viteza de lucru si eficienta in realizarea unui flux de lucru optim ATP Color OneTex este solutia ideala.

2. Flexibilitate pentru latimi diferite

Multe companii vor grupa mai multe imagini pe o rola de 5 m si le vor taia dupa tiparire. OneTex dispune de posibilitatea de a imprima simultan pe doua role de latimi diferite. Puteti imprima o rola de 1 m langa o rola de 2,6 m latime. Acest lucru va ofera posibilitatea de a maximiza intregul sistem atunci cand nu are nevoie de o imprimare de 5 metri si flexibilitatea imprimarii pe mai multor role.

3. Incarcarea suportului media

Incarcarea suportului media poate fi destul de costisitoare in multe sisteme de imprimare a textilelor inline de mare format. OneTex are un sistem de cusut automat cu ultrasunete integrat pentru a atasa noi role, reducand in mod semnificativ pierderile.

4. Reglarea tensiunii media

Suportul textilul, comparativ cu hartia sau vinilul, are unele provocari unice inerente structurii sale. De multe ori, diferite tesaturi pot performa foarte diferit intr-o imprimanta atunci cand imprimati direct. OneTex dispune de mai multe moduri de a regla tensiunea media, astfel incat sistemul sa imprime in mod constant si fiabil, indiferent de tipul de tesatura, cum ar fi un material backlit, tricot, poplin, tricot moale, tricot greu etc.

5. Calandru inline patentat

OneTex dispune de un tambur de incalzire extrem de sofisticat integrat in imprimanta; primul de acest fel. Calandrul patentat este proiectat pentru fixare constanta si repetabila, pentru imprimare continua.

6. Design user-friendly

Usurinta in utilizare este un alt punct forte al OneTex. Sistemul a fost proiectat pentru a fi user-friendly, cu proceduri simple de intretinere si cu panouri usor de accesat pentru orice interventie.

Specificatii tehnice

Latime print: 530cm;
Capete imprimare: Kyocera 4/6/8 Head Configuration;
Culori: 4/6;
Rezolutie: pana la 1200x600dpi;
RIP Software: Caldera, Ergosoft, Onyx, Colorgate;
Viteze: 4 culori, 2 treceri, smooth-screening
4 Kyocera: 160 mp/h
8 Kyocera: 320 mp/h
Tehnologie cerneala: 4 /6 culori, 5 l
Calandru: Tambur de incalzire, patentat, conceput special pentru OneTex
Temperatura maxima de fixare: 200 °C
Greutate maxima rola: 200Kg
Diametru maxim rola: 400cm
Acesorii optionale: Sistem de taiere inline
Sistem de cusut automat
Optiune pentru role Jumbo, Take-up, Supply
Dimensiuni: 780x230x200cm (Without take up and Supply)
Greutate: 6500 Kg
Cerinte de mediu: temperatura 20-25 °C
umiditate 45-80%