Puncte forte:

Format mare: 3,2 m;
Capete de imprimare: Kyocera;
Rezolutie: max 1200 dpi; 
Culori: 4 CMYK;
Tehnologie cerneala: Water-Based Dye Sublimation, 2,5 l;
Viteze: 180 mp/h la 600 dpi, 2 treceri.

Descriere

PROIECTAT PENTRU A FI ROBUST SI DE INCREDERE

Sistemele de imprimare direct-to-fabric ATPColor combina performanta si fiabilitatea cu designul inovator si calitatea de imprimare au recompensate cu numeroase premii de specialitate.

CARACTERISTICI

Bazat pe un sistem complet nou, noua familie de imprimante digitale direct-to-fabric ofera o solutie completa care permite imprimarea directa pe tesaturi din poliester si alte substraturi textile, cu rezultate impecabile. Sistemul dispune de componente de manipulare precise a materialului de imprimare si o unitate avansata de sublimare care asigura impreuna o calitate remarcabila a imaginii si culori vii, saturate pentru steaguri, bannere, materiale textile si moi, care isi pastreaza textura naturala. Imprimanta digitala industriala dye sublimation are un calandru cu presiune, sincronizare si caldura. Foloseste tehnologie de cerneala pe baza de apa.

Imprimanta are capete de imprimare Kyocera de ultima generatie, dimnensiunea picaturii de cerneala este de 4pL.

OneTex 3,2m este de 2 ori mai rapida decat orice alta imprimanta comparabila ca pret de pe piata.

SISTEM DE MANIPULARE MEDIA

Sistemul de manipulare a materialului proiectat special pentru OneTex 3,2m ofera doua motoare pas cu pas de precizie si role sincronizate care ajusteaza automat procesul de alimentare a mediilor pentru a asigura miscari precise cu fiecare trecere a capului de imprimare. De asemenea, un cilindru special acoperit cu pluta poate fi activat atunci cand imprimati pe suporturi extensibile, cum ar fi Lycra®, spandex si alte materiale pentru echipamente sport.

FLEXIBILITATE

Desi sistemul ATPColor a fost proiectat pentru a tipari direct pe material textil, aveti flexibilitatea de a tipari pe hartie de sublimare pentru acele proiecte care o necesita acest lucru.

IMPRIMATI PE TESATURI TIP PLASA

Solutia ATPColor este proiectata pentru a imprima cu usurinta pe tesaturi tip plasa deschisa, cum ar fi materiale pentru steaguri si textilele sportive, fara a marca partea din spate a tesaturii cu cerneala “blow-by”. Jgheabul de cerneala special conceput cu burete si tampon absoarbe orice cerneala care trece prin tesatura.

SISTEM OPTIONAL DE TAIE INLINE

Proiectat special pentru sistemele ATPColor direct-to-fabric, sistemul de taiere InLine creste foarte mult capacitatile ATPColor.

Procesul de productie se face mai usor si mai rapid prin taierea materialului imprimat pe axa verticala. Sistemul foloseste tehnologia „cold knife” pentru a face taieri ascutite fara cusur.

Sistemul de taiere InLine poate fi oprit sau intrerupt fara a crea defecte in tesatura tiparita, un avantaj semnificativ fata de sistemele traditionale „hot knife”.

Imprimantele ATPColor direct-to-fabric asigura un flux de munca foarte productiv, cu imprimare de sublimare direct pe tesatura, apoi fixeaza sau sublimeaza imaginea.

Specificatii tehnice

Format mare: 3,2 m
Capete de imprimare: Kyocera (2, 3 sau 4 capete)
Rezolutie: 600×300 dpi; 600×600 dpi; 600×900 dpi
Culori: 4 CMYK
Tehnologie cerneala: Water-Based Dye Sublimation, 2,5 l
Viteze: 180 mp/h la 600dpi, 2 treceri
RIP Software: inclus
Calandru: dezvoltat special pentru a asigura o temperatura maxima omogena
Temperatura maxima de fixare: 200 °C
Greutate maxima rola: 120 Kg
Diametru maxim rola: 350cm
Acesorii optionale: Sistem de taiere inline
Optiune pentru role Jumbo
Dimensiuni: 530x120x160cm
Greutate: 1500 Kg
Cerinte de mediu: 20-25 °C – umiditate 45-80%