Producție automată pentru semnalistică luminoasă

Industrie

Semnalistică

Client

Companie de producție publicitară

Prezentare generală

Provocările clientului sunt legate de tipul, grosimea și culoarea materialelor folosite pentru producția publicitară. În această industrie, adevărata provocare constă în a fi suficient de flexibil pentru a prelua cât mai multe lucrări posibil.

30 de ani de experiență în sprijinirea industriei semnelor

Finisaj neted și transparent al marginilor pentru semnalizare de înaltă calitate

Materiale: acril, plastic, lemn, aluminiu, ACM și MDF

Nevoile clientului

Producție semnalistică atât pentru interior, cât și pentru exterior. Clientul nostru a avut nevoie de un echipament care să poată produce finisaje de cant de înaltă calitate din acril, aluminiu și să fie capabil să prelucreze produse pe bază de lemn dacă este necesar. Lățimea maximă a materialului a fost de până la 1,5 m și 3 m lungime.

Soluția noastră

Modelul AXYZ Infinite 5010 configurat cu un schimbător automat de scule cu 10 poziții, un cadru de bază robust, o punte de vid standard cu 7 zone și un router cu ax ATC de 10 CP a fost configurația perfectă pentru materialele dorite. În plus, pentru a obține viteze de tăiere mai mari și pentru a reduce întreținerea, a fost configurată o unitate puternică și eficientă de extracție așchiilor și a prafului, precum și o unitate de pulverizare care asigură lubrifierea frezei.

Produse sugerate

AXYZ INFINITE

Cel mai ușor de configurat router CNC de pe piață

AXYZ INNOVATOR

Compact și calitate industrială

Galerie video

Finisare cant acril

Prezentare CNC Router TRIDENT

CNC Router TRIDENT solutia perfecta pentru semnalistică

Procesare rapidă pentru mai multe materiale

Industrie

Finisare materiale imprimate

Client

Print & Graphics Maker

Prezentare generală

Clientul nostru avea nevoie de o mașină mai mare care să poată tăia atât materiale rigide, cât și flexibile și să poată automatiza procesul de imprimare și tăiere pentru producție precisă.

Configurație standard cu 3 capete cu capabilități de routare și tăiere cu cuțit

Caracteristici concepute special, cum ar fi sistemul AXYZ Vision System (AVS) conceput pentru operațiuni precise de tăiere

Materiale: coroplast, carton, spumă, vinil, acril și aluminiu

Nevoile clientului

Clientul cu experiență în utilizarea unui router de format mic și cu cunoștințe de bază despre procesul manual de tipărire și tăiere ne-a solicitat pentru automatizarea procesului. Aveau nevoie de un echipament care să automatizeze procesul lor actual dar și să poată tăia materiale rigide, cum ar fi materialele plastice și compozite, precum și materiale flexibile, cum ar fi carton ondulat și spumă.

Soluția noastră

Modelul AXYZ Trident 4010 echipat cu un router cu ax standard, un cuțit tangențial și un cuțit oscilant a fost soluția perfectă pentru clientul nostru. Adăugarea sistemului AVS pentru procesul de tăiere materiale flexibile imprimate le-a permis să-și automatizeze întregul proces de fabricație și să-și extindă capacitățile de a prelucra alte materiale, cum ar fi lemnul.

Produse sugerate

AXYZ INFINITE

Cel mai ușor de configurat router CNC de pe piață

AXYZ TRIDENT

Conceput pentru a prelucra cea mai largă gamă de materiale

Procesare All in One pentru aplicații de ambalare

Industrie

Ambalaje

Client

Client în industria ambalajelor

Prezentare generală

Clientul nostru, care furnizează soluții de ambalare într-o varietate de industrii, de la industria medicală la industria auto, avea nevoie de o soluție CNC multifuncțională care să le reducă timpul de producție de la zile la ore.

Configurație standard cu 3 capete cu capabilități de routare și tăiere cu cuțit

Structură robustă a mașinii cu capacități de procesare rapidă proiectată atât pentru materiale rigide, cât și pentru cele flexibile

Materiale: spumă cu celule deschise și închise, XLPE, PU, EVA, carton ondulat, placaj, acril

Nevoile clientului

Clientul nostru avea nevoie de o mașină cu capabilități de procesare 3D care să automatizeze și să reducă sau să elimine nevoia de mașini de frezat manual sau cu fir fierbinte. Nevoile lor erau de a reduce timpul total de producție al pieselor, de a crește calitatea componentelor finite și de a reduce timpul de producere a unui prototip.

Soluția noastră

Modelul AXYZ Trident 4010 echipat cu un schimbător de scule cu 7 poziții, un router cu ax, un cuțit tangențial și un cuțit oscilant a fost soluția perfectă pentru clientul nostru. Cuțitul oscilant a fost folosit pentru a produce finisaje frumoase ale marginilor, în timp ce cuțitul tangenţial ar putea tăia alte substraturi flexibile, cum ar fi materialul de hârtie sau cauciucul subțire. Axul a fost folosit pentru operațiuni de rutare, inclusiv buzunare, unde pot fi create piese multidimensionale.

Produse sugerate

AXYZ TRIDENT

Conceput pentru a prelucra cea mai largă gamă de materiale

AXYZ INFINITE

Cel mai ușor de configurat router CNC de pe piață

Galerie video

Producție ambalaj de carton cu TRIDENT

Producție ambalaj de spumă cu TRIDENT hibrid router-cuțit

Realizare ambalaj de protecție pentru instrumente sensibile