TRIDENT

Conceput pentru a prelucra cea mai largă gamă de materiale

Proiectat special pentru aplicații multiple

Dispozitive standard de tăiere optimizate pentru a prelucra atât material rigid, cât și flexibil.

Puternic și gata pentru producție la scară mare

Schimbarea automată a sculelor, tăierea rapidă a cuțitului și integrarea sistemului de viziune.

Construit pentru a lucra cu mai multe materiale

Materialele populare prelucrate includ spumă, carton ondulat sau plastic, cauciuc, vinil, placaj, ACM, acril și aluminiu.

Gata pentru orice job

TRIDENT vine într-o configurație standard cu 3 dispozitive, constând dintr-un ax, un cuțit tangențial și un cuțit oscilant, oferindu-vă sculele de tăiere potrivite pentru a procesa practic toate materialele utilizate în industrie.

Construcție robustă

Deși este o mașină extrem de versatilă, TRIDENT nu sacrifică performanța și fiabilitatea pentru capacitățile sale. Construită pe un cadru robust din oțel complet sudat, un sistem portic rezistent și servo-motoare puternice cu acționare directă, mașina este pregătită să abordeze cele mai dure materiale.

Flux de lucru optimizat

Sistemul AXYZ Vision (AVS) este utilizat pentru a alinia cu precizie tot materialul imprimat pentru a asigura utilizarea minimă a liniilor de sângerare. Alte dispozitive precum calibratorul cuțitului sau senzorul automat pentru vârful sculei oferă o automatizare suplimentară pentru a reduce procesele manuale.

 

Crește productivitatea

Variind de la unelte cu caneluri O pentru tăierea metalelor neferoase, până la lame cu vârf plat, cu o singură margine pentru tăierea plăcilor de spumă, configurația unică a TRIDENT vă permite să maximizați productivitatea unei singure mașini.

Noul AXYZ TRIDENT: Cel mai versatil router CNC construit vreodată

TRIDENT seria 4000

Lățime 1524 mm
Lungime de la 2438 mm până la 7315 mm

TRIDENT seria 5000

Lățime 1840 mm
Lungime de la 3048 mm până la 7315 mm

TRIDENT seria 6000

Lățime 2159 mm
Lungime de la 3048 mm până la 7315 mm

Caracteristici și beneficii

Viteză

Pentru o productivitate ridicată, TRIDENT poate atinge viteze de traversare a axelor X, Y de 55 metri/minut (IPM) și respectiv 25 metri/minut pentru toate cursele axei Z ale capului cuțitului. Acest lucru se datorează sistemului de propulsie premium, pinionului și cremalierelor elicoidale.

Proiectat pentru fiabilitate

TRIDENT este proiectat și construit 100% la unitatea noastră din Ontario, Canada pentru a asigura cea mai bună calitate. Folosește componente de înaltă calitate pentru a se asigura că durează decenii.

Construit de constructori

Cu peste 30 de ani de experiență în producția de mașini și în deservirea acestei piețe, toate caracteristicile noastre sunt adaptate pentru a procesa materialele cele mai utilizate în industrie.