Puncte forte:

Model: Bodor BCL 1610X2H
Suprafata de lucru: 160 x 100 cm
Viteza gravare: 0-60000 mm/min
Viteza taiere: 0-40000 mm/min
Rezolutie: 4000 dpi
Putere laser: 100W (racire cu apa), optional 120W si 150W
Precizie localizare: ≤+0.01mm

Descriere

Jinan Bodor CNC Machine Co, Ltd a fost fondata in 2002, in 2008 si-am schimbat numele in Bodor. Activitatile de design, cercetare, dezvoltare sunt realizate in centrul de cercetare – proiectare cu sediul in Yverdon Les Bains Elvetia si productia se face in fabricile Bodor din Jinan China. De peste 15 ani Bodor sunt angajati in cercetarea si fabricarea echipamentelor de taiere, gravare si marcare cu laser. In 2018 Bodor a primit premiul RedDot pentru design.

Bodor BCL 1610X2H este un echipament laser cu performanta mai mare, spre deosebire de seria BCL-X, deoarece aceasta configuratie include 2 capete laser sincrone. Rezultatul – performanta de 2 ori mai mare!

Caracteristici

Bodor BCL BCL 1610X2H are un sistem de actionare cu ghidaj liniar si bloc de glisare cu rulmenti pe surub care asigura precizie si viteza de lucru ridicata, avand o foarte mare rezistenta la uzura.

Proiectarea si designul sunt facute in Elvetia cu multe elemente de securitate. Bodor BCL 1610X2H are un capac din plexiglass care va permite sa urmariti intreaga incinta a zonei de prelucrare in timp ce echipamentul lucreaza. La deschiderea capacului in timp ce aparatul este in functiune controllerul intrerupe operatiunea pentru securitate. Operatiunea este reluata dupa inchiderea capacului.

Bodor BCL BCL 1610X2H are pointer rosu coaxial care permite pozitionarea exacta si rapida la inceputul lucrului pentru gravare sau taiere.

Tub laser

BCL 1610X2H este echipat cu cap laser cu modulare manuala. Echipamentul poate ajusta pozitia de focalizare in functie de tipul operatiunii (gravare sau taiere), caracteristile materialelor, grosimea placilor.

WI-FI control

Bodor a inclus tehnologia wi-fi pentru un control usor al echipamentului chiar de pe telefonul mobil avand la dispozitie aplicatie pentru iOS si Android.

Componente OMRON

Bodor foloseste componete electronice produse de compania japoneza OMRON.

Sine produse in Taiwan

Sinele cu rulmenti de transmisie pe axele X, Y sunt produse in Taiwan elimina abaterile date de vibratiile motoarelor sau curelelor, lucreaza cu viteza mare, precizie ridicata si asigura o miscare lina usoara avand si o durata de viata mare.

Motor pas cu pas

Motorul pas cu pas de mare precizie lucreaza cu vibratii usoare si are capacitate de accelerare mare.

Specificatii tehnice

Suprafata de lucru: 160 x 100 cm

Laser: CO2 tub laser etanșat, 10,6 μm

Putere laser: 100W racit cu apa. Optional 120W sau 150W

Conexiune: USB, Wi-Fi permite lucru fara computer

Viteza de gravare: 0-60000 mm/min.

Viteza de taiere: 0-40000 mm/min.

Rezolutie: 4000 DPI

Precizie localizare: ≤+0,01mm

Formate grafice: AI, DST, PLT, DXF, DWG, LAS, EPS, JPG, BMP, PNG, ICO, GIF, etc.

Compatibilitate soft: CORELDRAW, PHOTOSHOP, AUTOCAD, TAJIMA, etc

Adancime de taiere: 0 – 50 mm, in functie de material

Protectie lichid racire: Lipsa lichidului de racire este semnalizata

Temperatura de lucru: 5-35 °C

Alimentare curent: 220V, 50-60Hz

Garantie: 3 ani (exclusiv oglinzi, lentile, tub laser)

Garantie tub laser: 10 luni

Aplicatii

BCL 1610X2H este proiectat pentru operatii cum ar fi gravura raster si vector, taiere cu laser. Se prelucreaza urmatoarele tipuri de materiale: materiale plastice, lemn si produse pe baza de lemn, produse din acril, piele spuma, sticla silicica, tesaturi, cauciuc, hartie, carton, suprafete vopsite.

Arhitectura – pentru realizarea machetelor

Productie publicitara – pentru productia literelor volumice, semnelor publicitare

Decoratiuni – gravare, taiere