Suita pentru imprimare textilă rapidă, precisă și profitabilă

Alegerea logică pentru imprimarea textilă de înaltă calitate

TextilePro dispune de un management al culorilor standard și acceptă toți producătorii importanți de imprimante textile.

TextilePro este o soluție RIP cuprinzătoare care oferă design, culoare, cerneală și control al substratului prin simpla apăsare a unui buton, permițând producătorilor de textile să creeze modele și variații fără erori și risipă. TextilePro dispune de un management al culorilor standard și acceptă toți producătorii importanți de imprimante textile.

Conceput pentru aplicații textile, TextilePro este o soluție RIP cuprinzătoare care permite imprimantelor textile să creeze modele și variații fără erori și risipă, păstrând în același timp controlul perfect asupra culorilor lor pe tot parcursul procesului de producție. Compatibil cu toți producătorii importanți de imprimante textile, TextilePro oferă, de asemenea, un management al culorilor standard pentru imprimare rapidă, precisă și profitabilă a textilelor.

RGBWorkflow

Modulul RGBWorkflow vă permite să realizați profiluri de imprimare în RGB. Utilizarea aceluiași profil RGB de la creare până la producție vă permite să obțineți un negru mai bogat și mai profund și vă asigură că îndepliniți așteptările designerului în ceea ce privește acuratețea culorilor.

CustomInkset

Proiectați-vă propriile configurații de cerneală de la zero și extindeți-vă gama de culori pentru a aborda noile tendințe și aplicații ale pieței!

Pattern Repetition

Cu Tex&Repeat, repetați și aliniați cu ușurință modelele pentru diverse aplicații, inclusiv imagini de fundal sau elemente de decor. Economisiți ore de duplicare manuală obositoare și de plasare a modelului în instrumentul dvs. de proiectare, datorită sistemului nostru automat de detectare a căderii, care vă scanează modelul pentru a găsi alinierea perfectă.

Color Management

Obțineți culori perfecte pe mai multe dispozitive și substraturi cu motorul de calibrare a culorilor ICC de neegalat și potrivirea culorilor spot de la Caldera.

ColorBooks

Include o gamă largă de cărți de culori pentru a asigura culori consistente de la design până la producția finală.

SERVICII INTEGRATE

Dacă ai idei de afaceri / afacere, noi te susținem pentru a dezvolta afaceri profitabile, cu servicii integrate, tehnologie, oferte de preț avantajoase, instalare, instruire, service autorizat și programe software dedicate.