Dacă există un autocolant care va aborda toate proiectele voastre complexe, acesta este Arlon DPF 8000™ Ultra Tack

Pentru a realiza cele mai dificile aplicații, Arlon DPF 8000™ Ultra Tack este soluția pentru suprafețele greu de lipit. Ideal pentru a fi folosit pe substraturi aspre pentru semnalizare exterioară și interioară, cum ar fi cărămidă, beton și plastic, se va adapta cu ușurință la contururi și texturi ușoare.

Laminați DPF 8000™ Ultra Tack cu una dintre numeroasele noastre opțiuni, cum ar fi seria 3420, pentru a proteja finisajul proiectelor dumneavoastră pe suprafețele greu de lipit.

 

  • Soluția pentru suprafețele greu de lipit
  • Adeziv multifuncțional de mare aderență
  • Disponibil în alb și folie transparentă

Ce spun clienții noștri despre Arlon DPF 8000™ Ultra Tack?

Este timpul să vă expuneți creativitatea! Dați viață ideilor dvs. participând la concursul exclusivist Arlon Decor Awards.

Trimiteți și distribuiți proiectul dvs. cu produsele din gama de decor Arlon aplicate pe pereți, ferestre sau podele înainte de 30 noiembrie 2022 și profitați de oportunitatea unică de a câștiga Arlon Decor Awards 2022.

Obțineți cât mai multe aprecieri și juriul nostru experimentat, Echipa Tehnică, vă va evalua proiectul. Cu cât distribuiți mai repede și pe cât mai multe rețele sociale, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga. Proiectele cu cel mai remarcabil design vor câștiga recompense interesante, marele premiu fiind un card cadou în valoare de €1500.

Dezlănțuiți-vă creativitatea și câștigați Arlon Decor Awards 2022!

Această campanie este supusă unor termene și condiții.