The world is like a canvas. Why leave it blank?

Restilizați-vă pereții, ferestrele și podelele cu produsele de decor Arlon. Gama de produse de decor oferă soluția perfectă pentru toate nevoile dumneavoastră decorative și arhitecturale pentru aplicații interioare și exterioare. Gama largă de finisaje și caracteristici vă va oferi aspectul perfect pentru a vă regândi spațiul. Gama de produse este perfectă pentru acasă, birou, magazine, HORECA, divertisment și sectoarele publice.

Este timpul să vă expuneți creativitatea! Dați viață ideilor dvs. participând la concursul exclusivist Arlon Decor Awards.

Trimiteți și distribuiți proiectul dvs. cu produsele din gama de decor Arlon aplicate pe pereți, ferestre sau podele înainte de 30 noiembrie 2022 și profitați de oportunitatea unică de a câștiga Arlon Decor Awards 2022.

Obțineți cât mai multe aprecieri și juriul nostru experimentat, Echipa Tehnică, vă va evalua proiectul. Cu cât distribuiți mai repede și pe cât mai multe rețele sociale, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga. Proiectele cu cel mai remarcabil design vor câștiga recompense interesante, marele premiu fiind un card cadou în valoare de €1500.

Dezlănțuiți-vă creativitatea și câștigați Arlon Decor Awards 2022!

Această campanie este supusă unor termene și condiții.

Arlon DPF 8000 Ultra Tack

Cucerind cele mai dificile aplicații, DPF 8000™ Ultra Tack este soluția pentru suprafețele greu de lipit.

Arlon DPF 8200 High Tack

Gama DPF 8200 High Tack este cel mai bun autocolant premium pentru aplicații pe suprafețe solicitante și texturate.

Arlon DPF 8200X High Tack

Gama DPF 8200X High Tack  pentru aplicații pe suprafețe solicitante și texturate cu X-Scape Technology®

Arlon DPF 5450X

Folie de sablare care oferă oportunități excelente de decorare și design pe diferite suprafețe de sticlă și multe altele.

Arlon DPF 4200 Matte/Canvas

Proiectat cu repoziționabilitate inițială pentru colantări ușoare, acest produs de perete interior de înaltă calitate vă va transforma decorul în modele vibrante.

Arlon Seria 3420 laminare

Cu unul dintre cele mai consistente niveluri de strălucire din industrie, seria 3420 va adăuga o claritate remarcabilă, oferind în același timp o protecție excelentă