Publicitatea reprezinta o parte importanta a campaniei de Marketing a fiecarui retailer. In principal, deoarece este o modalitate rapida si putin costisitoare de a transmite mesaje de marketing sau promotionale.

Cu totii suntem de acord ca perioada dinaintea Craciunului este una propice pentru orice tip de publicitate sau reclama. Totusi materialele de marketing au un competitor mai de temut decat am fi crezut si acesta este vremea.

In graba specifica timpurilor pe care le traim, uitam de cele mai multe ori ca atunci cand se aplica autocolante pe exteriorul vitrinelor, trebuie sa luam in calcul temperatura. Deoarece o temperatura adecvata este esentiala pentru o buna aderenta a autocolantului si durabilitatea lui in timp. Temperaturile scazute pot afecta rezistenta adezivului.

Si nu uitati cand vorbim de temperaturi scazute ne referim atat la temperatura exterioara dar si temperatura la care se aplica vinylul. In multe locuri din Romania temperaturile la limita inghetului sau chiar sub aceasta sunt ceva normal in lunile de iarna. Iar acest aspect poate cauza probleme in cazul aplicarii autocolantului pe exteriorul vitrinei magazinului sau firmei dumneavoastra.

Acum dupa ce ne-am asigurat ca vom aplica autocolantul la o temperatura ideala haideti sa descoperim impreuna ce alte aspecte trebuie sa avem in vedere.

In cazul aplicarii in exterior a autocolantului Dacora Print va recomanda sa luati in calcul urmatoarele aspecte:

  • Se recomanda aplicarea autocolantului de preferat la temperaturi cuprinse intre 5 si 10 grade celsius
  • In cazul in care temperatura exterioara este extrem de scazuta, cel mai indicat este sa aplicati autocolantul dupa-amiaza, cand este de obicei mai cald
  • Inainte de aplicare, asigurati-va ca suprafata pe care aplicati autocolantul este curatata corect, fara reziduuri ramase de la autocolantul vechi, grasimi sau praf
  • Asigurati-va ca geamul sau materialul pe care veti aplica autocolantul este complet uscat, nu sunt urme de condens. Daca fenomenul de condens este prezent, autocolantul poate ingheta
  • Nu uitati temperatura exterioara nu trebuie sa scada sub 5 grade C, nici in urmatoarele 12-24 ore dupa aplicare
  • In cazul aplicarii exterioare, evitati ca autocolantul proaspat aplicat sa intre in contact cu ploaia timp de 12-24 ore dupa aplicare

Pentru o durata de viata mai mare a autocolantului venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele sfaturi :

  • Aplicarea autocolantului sa se faca pe partea din interior a geamului – astfel incat autocolantul sa fie ferit de intemperii (ploaie, ninsoare)

Un alt avantaj al aplicarii pe interior este ca partea interioara a geamului nu va ajunge niciodata la temperatura inghetului, mai mult, autocolantul se va pastra impecabil si pentru mai mult timp. De asemenea aplicarea lui pe interior este mai usoara, incaperea avand majoritatea timpului o temperatura constanta undeva intre 18-22 grade, fata de temperatura de afara care poate varia foarte mult.

La Dacora Print gasiti urmatoarele produse din gama Neschen: SolvoPrint Easy Dot: SolvoPrintEasyDot 100 Transparent, SolvoPrint EasyDot 80MP, SolvoPrint EasyFix 180, SolvoPrint EasyDot 100 Matt, SolvoPrint EasyDot 100 Glossy , iar consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru a alege produsul de care aveti nevoie.

Speram ca informatiile din acest articol v-au fost de folos si asteptam sugestii din partea dumneavoastra pentru alte articole ce ar putea fi de interes.

Mai multe detalii despre produsele Dacora puteti gasi urmarindu-ne pe pagina companiei, dar si pe canalele de socializare : LinkedIn, YouTube , Facebook, Twitter.