Epson a prezentat la FESPA 2019 o gama larga de aplicatii si echipamente care au demonstrat versatilitatea, calitatea si performanta ultimei sale tehnologi de imprimare digitala cu jet de cerneala.

In segmentul de semnalistica Epson le propune clientilor 2 noi imprimante cu productivitate ridicata si cu costuri de exploatare reduse. La FESPA au fost lansate in  gama SureColor SC-S pentru semnalistica: SC-S60600L si SC-S80600L.

„Aceste noi imprimante industriale se alimenteaza cu rezerve de cerneală (pungi) de 1,5 litri”, spune Chris Davies, product manager – productie LFP. „Aceasta se traduce printr-o perioada de functionare mai indelungata, ceea ce determina reducerea numarului de interventii ale utilizatorului si intervale de inactivitate a imprimantei reduse. In plus fata de aceste avantaje, cernelurile sunt biodegradabile, facand parte din gama recunoscuta UltraChrome GS3 de la Epson, si detin certificari de mediu importante, intre care GreenGuard Gold si AgBB. La fel ca toate celelalte imprimante pentru semnalistica din gama SureColor SC-S, noile modele necesita intretinere minima, sunt extrem de fiabile si usor de instalat.”

Tehnologia capetelor de imprimare pentru modelele SC-S60600L si SC-S80600L este Epson PrecisionCore TFP, tehnologie pe care Epson a dezvoltat-o de-a lungul a peste 25 de ani de cercetare.

Echipamentele sunt livrate cu software-ul Epson Edge RIP si cu aplicatia LFP Accounting Tool pentru a masura cu precizie ridicata costurile de exploatare. Edge RIP este user-friendly, are numeroase functii si ofera o solutie de printare simplificata pentru un setup rapid a echipamentului. In plus, Epson continua sa extinda gama de fisiere EMX disponibile, pentru a optimiza calitatea printarii atat pe suporturile media obisnuite, cat si pe suporturi media specializate.

Echipamentele sunt ideale pentru semnalistica fiind capabile sa imprime la viteze foarte ridicate si calitate superioara pe o gama foarte larga de suporturi media, de la film transparent si hartie fotografica, pana la postere, panza si vinil. Astfel, ele reprezinta cea mai buna alegere pentru afisaje de dimensiuni mari, POSM, pentru panouri publicitare, pentru semnalistica backlit si frontlit, precum si pentru colantari de autoturisme.

„Anticipam o rata de utilizare considerabila a acestor echipamente de catre furnizorii de servicii de printare si de catre creatorii de afisaje, care provin dintr-o serie de domenii si sectoare de activitati ce ofera clientilor produse pentru semnalistica, pentru punctele de vanzare, textile, pentru design interior si arte plastice”, declara Chris Davies. „Utilizatorii vor fi impresionati de vitezele de printare, de precizia si de performanta acestor noi modele si vor fi atrasi de beneficiile de business ale acestei tehnologii pe care sa o adauge la portofoliul lor actual. De asemenea, clientii pe care ii au vor fi impresionati de calitatea rezultatelor si de viteza obtinerii lor”.

Toate aceste echipamente, materiale pentru print si alte surprize le vei gasi in standul DACORA B1 – 80 intre 9 si 12 octombrie la Romexpo.

Dacora Print este importator si autorizat sa faca service pentru imprimantele de format mare Epson si partener in Romania pentru Avery Denninson, Axyz, ATP Color, Bodor, Colorgate, Contex, Dimense, DGI, Ergosoft, ES-TE Berlin, HP, InkTec, Keundo, KIP, Neolt, Neschen, Onyx, Pongs, Sihl, Summa, Transmatic.