Epson a prezentat la FESPA 2018 o gama larga de aplicatii si echipamente care au demonstrat versatilitatea, calitatea si performanta ultimei sale tehnologi de imprimare digitala cu jet de cerneala.

Pentru prima data la FESPA Epson a prezentat Monna Lisa® imprimanta digitala pentru textile cu tehnologie de printare piezoelectrica inkjet de la Epson. Monna Lisa® a fost recunoscuta in industrie drept cea mai buna imprimanta digitala pentru textile din lume.

Tot in zona de imprimare pe suport textil Epson a venit la FESPA cu SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 si recent lansata imprimanta direct-to-garmet SureColor SC-F2100.

Pentru al doilea an consecutiv in standul Epson au fost expuse creatiile vestimentare purtand semnatura designer-ului Richard Quinn. Richard Quinn a primit recent prestigiosul premiu „Queen Elizabeth II Award for British Design”. In cadrul „Epson Digital Couture Project” au fost alesi 4 studenti de la „Birmingham City University School of Textiles and Fashion” care au venit la FESPA pentru a-si vedea expuse lucrarile.

   

In zona de semnalistica alaturi de doua echipamente din seria SC-S, SureColor SC-S80610 si SureColor SC-S60610 si un echipament SureColor SC-P, au mai fost expuse produse de backlit, proofing, décor, fotografie si cadouri.

„FESPA prezinta atat echipamentele, cat si furnizorii de substraturi / textile, fiind astfel o baza de cercetare fantastica pentru companiile de servicii de imprimare. Imprimarea digitala este o afacere care evolueaza rapid, iar imprimantele si furnizorii continua sa testeze si sa provoace tehnologia sa faca mai mult. Pentru furnizorii de servicii de imprimare exista o sete de cunoastere pentru diversificare si o foarte mare determinare pentru a descoperi modalitati de a le oferi clientilor mai multe produse in comunicarea de brand si mesaj corporativ. Extinderea gamei este o modalitate de a adauga valoare serviciilor oferite clientilor si de a consolida parteneriatele, fara a lasa loc pentru un furnizor alternativ de a umple golul de servicii neacoperit. La Epson oferim consultanta, informatii si sfaturi pentru a ajuta clientii sa-si extinda afacerea.” a declarat Richard Barrow Senior Product Manager – Production LFP Epson.

Dacora Print va ofera consultanta, posibilitatea de a testa echipamentele, transport, instalare, instruire, cerneala si service autorizat pentru seriile de echipamente Epson SureColor SC-S, Epson SureColor SC-F, Epson SureColor SC-F2100 direct-to-garment si Monna Lisa®.