Monna Lisa ML-32000: cea versatilă!

Într-o piață cu ritm rapid, capacitatea de a se adapta la tendințe, standarde și nevoi este cel mai valoros avantaj. Mai ales că nu trebuie să renunți la calitate cu Monna Lisa ML-32000.

Versatilitate cu productivitate și calitate remarcabile

485 m²/h la 600×600 dpi, 697 m²/h la 300×600 dpi. Aceleași tehnologii pe care le apreciați și la ML-64000, în plus, în funcție de necesitate, este disponibilă o configurație suplimentară realizată prin rezervoare de cerneală duble 8+8. Poate fi încărcat cu 2 seturi diferite de cerneală pentru a crește tipurile de țesături care pot fi imprimate pe aceeași mașină. Epson Monna Lisa ML-32000 poate arăta ca sora mai mică, dar dacă nu vă concentrați 100% pe volume, versatilitatea acestui model este neprețuită.

Ușor de operat și pur și simplu funcționează fără întrerupere

O mașină de imprimat ar trebui să vă ușureze întotdeauna fluxul de lucru. ML-32000 dispune de curățare continuă și un mecanism de reglare automată pentru duze, îndepărtarea pufului, auto-alinierea capului și calibrare. Capacitate crescută a rezervorului de cerneală și încărcare a materialului, asistență de la distanță – totul pentru a face acest lucru ușor și în mare parte fără echipaj. De asemenea, este conectat la cloud, astfel încât poate fi verificat de la distanță în orice moment. Scopul nostru este să vă permitem să vă concentrați pe conducerea afacerii dvs. De restul ne ocupăm noi.

Seria Monna Lisa

Calitate, detaliu, luminozitate, netezime: un must-have pentru fiecare companie. Dar diferite afaceri au volume de producție diferite, deservesc nișe diferite, au nevoi diferite. De aceea am muncit din greu pentru a vă aduce toate tehnologiile de top și pe mașinile mai mici.

Faceți cunoștință cu seria Monna Lisa: o Monna Lisa Epson pentru orice nevoie.

Monna Lisa ML-8000: prima dvs. imprimantă direct-to-fabric

Cele mai bune tehnologii Epson, acum și pentru companiile mai mici. Dacă doriți să pășiți în domeniul imprimării textile, Monna Lisa ML-8000 vă oferă începutul perfect.

Monna Lisa ML-13000: creativitatea ta este adevărata vedetă

Cu cele treisprezece capete Precision Core Micro TFP, Monna Lisa ML-13000 imprimă într-un singur pas, garantând culori vii, calitate superioară și durabilitate sporită.

Monna Lisa ML-16000: cea mai echilibrată imprimantă direct-to-fabric

Echilibrul perfect între productivitate, spațiu, calitate înaltă și buget. Monna Lisa ML-16000 este conceput pentru a vă oferi toate mijloacele pentru a intra pe piața de nivel înalt cu investiții limitate.

Monna Lisa ML-16000HY: pentru crea efecte speciale

Monna Lisa ML-16000HY poate imprima simplu cu 16 capete de imprimare digitale sau în combinație cu microvalve pentru efecte speciale lac lucios, auriu sau argintiu metalic sau alb mat, fără a necesita pași suplimentari.

Monna Lisa ML-24000: flexibilitate și durabilitate mai presus de toate

Monna Lisa ML-24000 este echipată cu 24 de capete de imprimare PrecisionCore și poate folosi cerneluri Acid și Reactive (10 L). În plus, cernelurile Epson Genesta, disponibile în formulări acide, reactive, dispersate și pigmentate, sunt certificate ECO PASSPORT pentru imprimarea textilelor ecologice.

Monna Lisa ML-64000: visele devin realitate la înaltă rezoluție

Imprimantă digitală textilă de top. Tot ce ți-ai putea dori în tehnologia modernă. Volume uriașe, cele mai rapide viteze de imprimare și culori vii la cea mai înaltă rezoluție. Dacă tu și clienții tăi nu căutați să faceți compromisuri, Monna Lisa ML-64000 este calea de urmat.

Întregul flux de lucru cu un singur partener

Imprimarea textilelor este un proces complicat. O mulțime de pași, care necesită diferiți parteneri să furnizeze materiale, tehnologii și soluționarea problemelor. De la achiziționarea F.lli Robustelli și For.Tex, Epson are tot ce aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea, de la pre-tratare și post-tratament. Este soluția ta all-inclusive la cheie, oferită de un singur partener.

Textile Solution Center: o soluție pentru fiecare problemă cu care te poți confrunta

Inovația este singura modalitate de a continua să dominem piața noastră, dar este costisitoare. Dacă ar exista un centru dedicat care face asta pentru tine? Epson a făcut-o deja: de la cercetare și dezvoltare până la promovare, Textile Solution Center vă proiectează cel mai luminos viitor.