Monna Lisa ML-8000: cel mai bun pentru început și crește!

Cele mai bune tehnologii Epson, acum și pentru companiile mai mici. Dacă doriți să pășiți în domeniul imprimării textile, Monna Lisa ML-8000 vă oferă începutul perfect.

Nu faceți compromisuri aveți la dispoziție cele mai avansate tehnologii

Pe modelul entry-level Monna Lisa ML-8000, cu viteze de 162 m²/h la 600×600 dpi și 312 m²/h la 300×600 dpi, beneficiați de toate tehnologiile realizate de Epson pentru imprimare direct pe textile. Tehnologii cu puncte de precizie, Microweave și tabel de căutare, Tehnologie semiton multi-strat, Stabilizator de aliniere dinamică. Dacă începeți o afacere în imprimarea textilelor, alegeți ML-8000. Monna Lisa nu face compromisuri cu nimic.

Imprimare fără sfârșit

Chiar și în dimensiunea redusă a modelului ML-8000, filozofia produsului este întotdeauna aceea de a permite mașinii să funcționeze cu intervenție umană minimă. Cu toate tehnologiile de autoreglare, de la duze la alimentarea cu țesături, control software, control în cloud, auto-reparare, asistență de la distanță. Atât dvs., cât și echipa dvs. vă puteți concentra pe aspectele strategice ale afacerii dvs., fără să vă mai faceți griji cu privire la producție.

Seria Monna Lisa

Calitate, detaliu, luminozitate, netezime: un must-have pentru fiecare companie. Dar diferite afaceri au volume de producție diferite, deservesc nișe diferite, au nevoi diferite. De aceea am muncit din greu pentru a vă aduce toate tehnologiile de top și pe mașinile mai mici.

Faceți cunoștință cu seria Monna Lisa: o Monna Lisa Epson pentru orice nevoie.

Monna Lisa ML-13000: creativitatea ta este adevărata vedetă

Cu cele treisprezece capete Precision Core Micro TFP, Monna Lisa ML-13000 imprimă într-un singur pas, garantând culori vii, calitate superioară și durabilitate sporită.

Monna Lisa ML-16000: cea mai echilibrată imprimantă direct-to-fabric

Echilibrul perfect între productivitate, spațiu, calitate înaltă și buget. Monna Lisa ML-16000 este conceput pentru a vă oferi toate mijloacele pentru a intra pe piața de nivel înalt cu investiții limitate.

Monna Lisa ML-16000HY: pentru crea efecte speciale

Monna Lisa ML-16000HY poate imprima simplu cu 16 capete de imprimare digitale sau în combinație cu microvalve pentru efecte speciale lac lucios, auriu sau argintiu metalic sau alb mat, fără a necesita pași suplimentari.

Monna Lisa ML-24000: flexibilitate și durabilitate mai presus de toate

Monna Lisa ML-24000 este echipată cu 24 de capete de imprimare PrecisionCore și poate folosi cerneluri Acid și Reactive (10 L). În plus, cernelurile Epson Genesta, disponibile în formulări acide, reactive, dispersate și pigmentate, sunt certificate ECO PASSPORT pentru imprimarea textilelor ecologice.

Monna Lisa ML-32000: imprimanta digitală universală pentru textile

Într-o piață cu ritm rapid, capacitatea de a se adapta la tendințe, standarde și nevoi este cel mai valoros avantaj. Mai ales că nu trebuie să renunți la calitate cu Monna Lisa ML-32000.

Monna Lisa ML-64000: visele devin realitate la înaltă rezoluție

Imprimantă digitală textilă de top. Tot ce ți-ai putea dori în tehnologia modernă. Volume uriașe, cele mai rapide viteze de imprimare și culori vii la cea mai înaltă rezoluție. Dacă tu și clienții tăi nu căutați să faceți compromisuri, Monna Lisa ML-64000 este calea de urmat.

Întregul flux de lucru cu un singur partener

Imprimarea textilelor este un proces complicat. O mulțime de pași, care necesită diferiți parteneri să furnizeze materiale, tehnologii și soluționarea problemelor. De la achiziționarea F.lli Robustelli și For.Tex, Epson are tot ce aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea, de la pre-tratare și post-tratament. Este soluția ta all-inclusive la cheie, oferită de un singur partener.

Textile Solution Center: o soluție pentru fiecare problemă cu care te poți confrunta

Inovația este singura modalitate de a continua să dominem piața noastră, dar este costisitoare. Dacă ar exista un centru dedicat care face asta pentru tine? Epson a făcut-o deja: de la cercetare și dezvoltare până la promovare, Textile Solution Center vă proiectează cel mai luminos viitor.