SC-V1000: imprimantă UV flatbed pentru promoționale

Imprimanta UV flatbed Epson SC-V1000 A4 oferă firmelor mici o soluție accesibilă și compactă de a realiza imagini de înaltă calitate pe o gamă largă de medii de tipărire

Epson lansează prima imprimantă UV flatbed cu amprentă mică pentru producția materialelor promoționale

Imprimanta UV flatbed Epson SureColor V1000 este o soluție versatilă pentru personalizarea articolelor promoționale la cerere și transformarea acestora în produse unice, ceea ce o face o alegere excelentă pentru setările de retail și evenimente.

Designul său compact și caracteristicile inovatoare răspunde nevoilor afacerilor mici și spațiilor comerciale cu spațiu limitat.

Echipată cu un sistem de filtrare a aerului încorporat, imprimanta poate fi plasată convenabil pe un perete, optimizând utilizarea spațiului.

Având pe baza tehnologia Epson SureColor imprimanta V1000 poate imprima pe o gamă extinsă de materiale rigide și flexibile cu o grosime de până la 70 mm, inclusiv materiale acrilice, policarbonați, PVC, aluminiu, metal, poliester, carton expandat, stiren, lemn și piatră.

Sistemul integrat de cerneală UltraChrome UV cu 6 culori (CMYK + alb + lac) oferă rezultate uimitoare. SC-V1000 este dotată cu tehnologiile Epson PrecisionDot și Variable Size Dot(VSDT) pentru a produce imagini extrem de precise și detaliate.

Design compact și ușor de folosit

Cu o amprentă foarte compactă (699 mm x 699 mm), imprimanta se potrivește cu ușurință în majoritatea spațiilor de lucru și a birourilor standard și poate fi amplasată în colțuri sau pe perete.

SC-V1000 este extrem de ușor de utilizat și întreținut, având un sistem automat de curățare care elimină necesitatea întreținerii manuale. Utilizarea sistemului Epson de pungi de cerneală înlocuibile (RIPS) face ca cernelurile să fie extrem de ușor de înlocuit.

SC-V1000 dispune de un sistem integrat de filtrare a aerului și de o funcție de reducere a mirosurilor ca dotare standard. SC-V1000 oferă opțiuni de conectivitate USB sau Wi-Fi și este livrat cu software-ul Epson Edge Print RIP, conexiune la Epson PORT și o garanție de trei ani pentru siguranță.

 

Beneficii și avantaje

  • Suportă o gamă largă de medii de tipărire de până la 297 mm x 210 mm (A4) și până la 70 mm în grosime
  • Design compact și inovator – Unitatea este proiectată pentru a se potrivi cu majoritatea mediilor de vânzare cu amănuntul
  • Operare frontală completă – Oferă flexibilitate pentru orice flux de lucru în spațiu limitat
  • Sistem de filtrare a aerului încorporat – Nu necesită spațiu și costuri suplimentare
  • Calitate precisă a liniilor și a textului – Calitate superioară a imaginii cu detalii incredibile pentru aplicații mici
  • Întreținere redusă – Sistem de curățare complet automatizat cu ștergător de cap și fără rezervor de cerneală reziduală
  • Operare ușoară – Ecran tactil intuitiv cu instrucțiuni animate și sistem de pachet de cerneală înlocuibil de 140 ml
  • Software-ul Epson Edge Print Pro – RIP original Epson care oferă un set puternic de instrumente de editare a imaginilor printr-o interfață ușor de utilizat
  • Epson Cloud Solution PORT – Oferă monitorizare live a producției, raportare și contabilizare a costurilor lucrărilor (necesită conexiune Wi-Fi sau Ethernet)

Cerneala Epson UltraChrome UV este certificată Greenguard Gold

Standardul global pentru emisiile chimice

Cernelurile Epson UltraChrome UV îndeplinesc standardul pentru emisiile chimice având certificarea UL GREENGUARD® GOLD.

Epson SureColor V1000 va fi disponibilă pentru cumpărare la jumătatea anului 2024.