BING BING BING STRATEGY și-a construit un renume în rândul clienților săi respectând pe deplin conceptele de CREATIVITATE, CALITATE și PROMPTITUDINE față de client în livrarea produselor sale

„BING BING BING STRATEGY este o agenție de comunicare și design de obiecte publicitare înființată în 2008, care creează și produce materiale promoționale (insigne, căni, tricouri, sacoșe din material textil) pentru agențiile de publicitate”, ne declară Nathalie Corcessin – director producție.

SureColor F2100 se adaptează uşor la cerinţele clienţilor

„Piața pariziană este extrem de solicitantă, iar comercianții au nevoie de obiecte promoționale extrem de rapid, uneori și în termen de 24 de ore. Având producția în cadrul firmei putem ține pasul cu aceste cereri extrem de dinamice. Credem, ca și clienții noștri, că există o modalitate simplă și eficientă de a pune simțurile în centrul comunicării de marketing” continuă Nathalie.

Epson SC-F2100 oferă imprimare rapidă, la calitate superioară, cu intervenții reduse din partea utilizatorului

„Am început cu un singur echipament, după care am trecut la imprimantele Epson, din simplul motiv că acestea sunt mult mai ușor de folosit” ne mărturisește Nicolas Gille. Epson SC-F2100 este atât de ușor de folosit încât o singură persoană poate manevra mai multe imprimante în același timp.
Alegerea unui astfel de echipament Epson care folosește tehnica “direct-to-garment” a fost ideală pentru companie, întrucât imprimarea tricourilor, hanoracelor și sacoșelor din pânză este o componentă importantă a firmei BING BING BING STRATEGY.

„În ultimii 3 ani am adăugat 8 imprimante: Epson SC-F2000 și SC-F2100” adaugă Nathalie.

Prin SureColor F2100 Epson oferă cea mai nouă şi mai avansată tehnologie de imprimare DTG fiabilă, eficientă şi cu economie de costuri

„Cu ajutorul primelor 2 echipamente produceam între 50 și 100 de articole pe zi. În prezent, realizăm peste 1000. Datorită echipamentelor Epson, acum avem capacitatea de a produce atât în cantități reduse, cât și în cantități mari. În 24 de ore putem livra un obiect fabricat de la început până la final” a adăugat Nicolas.
„Acest lucru ne permite să lucrăm la mai multe proiecte simultan, să realizăm comenzi și produse diferite, în același timp” cointinuă Nathalie.
F2100 reproduce culori vibrante

Componentele echipamentului SureColor SC-F2100 au fost create cu precizie asigurând calitatea în fiecare etapă a procesului de imprimare

„Ceea ce îmi place la Epson SC-F2100 este designul compact și calitatea rezultatelor, culorile fiind extrem de vii în comparație cu celelalte imprimante pe care le-am testat. Sustenabilitatea este un aspect de care le pasă clienților noștri. Acum putem printa pe materiale textile organice, fără a renunța la calitatea produsului. Imprimantele Epson ne permit să utilizăm cerneluri cu pigmenți naturali, cu certificare OEKP-TEX. Direcția pe care dorim să o urmăm constă în dezvoltarea de produse durabile și organice, în conformitate cu tendința globală, iar Epson ne ajută în acest sens” ne mărturisește Nicolas.

Cerneala UltraChrome DG de la Epson are certificare ECO PASSPORT de la OEKO-TEX® și este sigură pentru adulţi şi copii, inclusiv nou-născuţi.