Puncte forte:

Dimensiuni: 64 ” (162,6 cm)
Cap de printare: PrecisionCore MicroTFP, 9 600 duze
Tehnologie cerneala: Ultrachrome® RS
Tehnologie de imprimare: Semitonuri, LUT (complet optimizata), Micro Weave
Culori: 6 culori (C,M,Y,K,Lc,Lm + Op + ML)
Rezolutie imprimare: 1.200 x 2.400 DPI
Gama larga de texturi: vinil, banner, material textil, panza, tapet, film transparent

 

Descriere

Tehnologie de precizie

Odata cu lansarea seriei SureColor SC-R5000 Epson si-a extins linia de imprimante in format mare cu o solutie de imprimare cu cerneala de rasina, oferind furnizorilor de servicii de tiparire si agentiilor de design creativ capacitatea de a produce aplicatii pe o gama larga de substraturi (vinil, banner, material textil, panza, tapet, film transparent) cu rezultate exceptionale.

Noua serie Epson SC-R abordeaza dificultatile existente din industria de imprimare in ceea ce priveste lucrul cu cerneluri pe baza de rasina avand ca baza anii de inovatie in imagistica, gestionarea culorilor si controlul substratului, oferind o solutie tehnologica excelenta.

Cernelurile Epson UltraChrome RS din rasina au o formula chimica avansata. Cerneala, ecologica si inodora, poate fi utilizata pe suporturi tratate si netratate. Are proprietati de uscare rapida si rezistenta ridicata la zgarieturi.

Procesul de aplicare si polimerizare a cernelii permite imprimare si livrarea in aceeasi zi, astfel incat utilizatorii sa poata reduce timpul de executie.

Capul de imprimare PrecisionCore Micro TFP, cu o durata lunga de functionare, asigura o imprimare precisa, repetabila si consitenta culorilor de la prima imprimare pana la ultima. Deoarece capetele de imprimare produse de Epson nu sunt supuse degradarilor termice, pozitia picaturilor si dimensiunile punctelor de cerneala raman constante pe toata durata de viata a capului de imprimare. Cand capul de imprimare are nevoie de reinnoire, inlocuirea acestui poate fi realizata de catre utilizator, beneficiind de un timp de functionare si de o productivitate sporite.

Realizati aplicatii de inalta calitate de fiecare data

Calitatea ridicata a imaginii este realizata prin trei tehnologii de imprimare Epson – Semitonuri, LUT complet optimizata si Micro Weave – reducand granularitatea si imbinarea culorilor.

Controlul avansat al tensiunii automate (Ad-ATC), sistem cu care Epson este lider in gama de large format, ofera o stabilitate extrem de precisa in cazul lucrarilor din mai multe tile-uri precum publicitatea pe ferestre si tapet. Aceasta repetabilitate constanta economiseste suportul de imprimare, reduce timpul de instalare si ofera rezultate foarte bune pentru client.

Tehnologia inovatoare pentru o productivitate sporita

Detectorul ultrasonic inovator reduce riscul de nefunctionare a capului de printare, in timp ce NVT (tehnologia de verificare a duzei) compenseaza automat daca duza se blocheaza. Capul de printare inlocuibil de catre utilizator continua sa maximizeze timpul de productie, deoarece acesta poate fi inlocuit cu usurinta – fara instrumente speciale – in decurs de 60 de minute.

Specificații tehnice

Metoda de imprimare: PrecisionCore™ Micro TFP printhead
Tehnologie cerneala: Ultrachrome® RS
Culori: Negru, Cyan, Cyan deschis, Galben, Magenta, Magenta deschis
Capacitate rezervor cerneala: 1.500 ml
Marime minima a picaturilor: 4,9 pl
Rezolutie imprimare: 1.200 x 2.400 DPI
Latime medii tiparire: 64″ (162,6 cm)
Margini de imprimare pe role: Modul 1: 5 mm (dreapta), 5 mm (stanga)
Grosime a hartiei adecvata: 1 mm
Tensiune de alimentare: AC 200 V – 240 V
Dimensiuni produs: 2.949? x 1.045 x 1.774 mm (Latime x Lungime x Inaltime)
Greutate: 449 kg
Memorie Imprimanta: 2 GB
Emulatii: ESC/P-R
Caracteristici: Ecran tactil
Software inclus: Epson Edge Print
Conexiuni: Interfata Ethernet (1000 Base-T/ 100-Base TX/ 10-Base-T), USB 2.0 tip B
Sisteme operative compatibile: Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x, Mac OS 10.9.x, Mac OS X 10.11.x sau versiune superioara, Windows 10, Windows 7, Windows 8
Garantie: 12 Luni Service in locatie

Aplicații

Cu Epson SureColor SC-R5010 puteti produce aplicatii pe o gama larga de substraturi (vinil, banner, material textil, panza, tapet, film transparent) cu rezultate exceptionale.

Cerneala si accesorii

UltraChrome RS Black (1,5l) C13T48G14A
UltraChrome RS Cyan (1,5l) C13T48G24A
UltraChrome RS Magenta (1,5l) C13T48G34A
UltraChrome RS Yellow (1,5l) C13T48G44A
UltraChrome RS Light Cyan (1,5l) C13T48G54A
UltraChrome RS Light Magenta (1,5l) C13T48G604A
Optimizator (1,5l) C13T48G74A
Lichid de intretinere (1,5l) C13T48G84A