Puncte forte:

Format mare: 44″ (111,8 cm);Format mare: 44″ (111,8 cm);
Formate finite:  A0, A1, A2, A3+, A3, A4, B1, B2, B3, B4;
Role: 17 ” (43,2 cm), 24 ” (61,0 cm), 44 ” (111,8 cm);
Cap de imprimare: PrecisionCore™ TFP;
Rezolutie: 2880 x 1440 dpi;
Cerneala: Magenta, Galben, Cyan, Negru mat, Negru fotografic;
Tehnologie cerneala: Epson UltraChrome XD;
Viteza: 28 sec/A1.

Descriere

Epson SureColor SC-T7200 este o imprimanta de format mare, cu viteza mare, pentru tiparire cu 4 culori, care imbina performanta, calitatea si un raport calitate-pret excelent, de 44″ (111,8 cm). Oferind productivitate maxima si flexibilitate, este ideala pentru utilizarea cu software-ul CAD, in reprografie, educatie si pentru imprimarea de postere POS. Aceasta ofera o combinatie imbatabila intre precizie si viteza. Disponibila in configuratie standard sau cu rola dubla. Incarcarea si comutarea automata a mediilor de tiparire maximizeaza productivitatea si flexibilitatea.

Specificatii tehnice

TEHNICA

Metoda de imprimare: Jet de cerneala (cap de imprimare PrecisionCore™ TFP)

Rezolutie imprimare: 2.880 x 1.440 DPI

Tehnologie cerneala: Ultrachrome® XD aqueous pigment ink

 

PRESIUNE

Viteză maxima de imprimare: 28 sec./A1 activat hartie obisnuita

Configuratie duze: 720 duze negru, 720 duze per culoare

Marime minima a picaturilor: 3,5 pl, cu tehnologie pentru picaturi de cerneala de dimensiuni variabile

Culori: Magenta, Galben, Cyan, Negru mat, Negru fotografic

 

CONECTIVITATE

Conexiuni: USB, interfata ethernet (1000 Base-T/ 100-Base TX/ 10-Base-T)

 

SPECIFICATII HARTIE SI SENZORI

Formate hartie: A0, A1, A2, A3+, A3, A4, B1, B2, B3, B4, 17 ” (43,2 cm), 24 ” (61,0 cm), 44 ” (111,8 cm)

Grosime a hartiei adecvata: 0,08 mm – 1,5 mm

Prelucrare suporturi: Cutit automat, imprimare fara chenar, rola de hartie, Thick Media Support

Imprimare fara margini activata: 254 mm, 300 mm, 329 mm, 406 mm, 432 mm, 515 mm, 594 mm, 610 mm, 728 mm, 841 mm, 914 mm, 1030 mm, 1118 mm

Margini de imprimare pe coli: Modul 1: 3 mm (sus), 3 mm (dreapta), 14 mm (jos), 3 mm (stanga)

 

GENERAL

Display LCD Tip: Color, diagonala: 6,8 cm

Tensiune de alimentare: AC 100 V – 240 V,50 Hz – 60 Hz

Dimensiuni produs: 1.608 x 1.126 x 1.128 mm (l x L x h)

Greutate: 133 kg

Software incorporat: LFP Accounting Tool, HDD Utility Software, LFP Remote Panel 2, EpsonNet Config, Plug-in imprimare LFP pentru birou, MFP Utility (Accessed via browser), Remote Manager (accesat prin browser)

Sisteme operative compatibile: Linux, Mac OS 10.5.8 sau o versiune ulterioara, Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8 (32/64 biti), Windows 8.1, Windows 8.1 x64 Edition, Windows Server 2003 (32/64 biti), Windows Server 2008 (32/64 biti), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 (64bit), Windows Server 2012

R2, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64

Putere sonora functionare: 6,8 B (A)

Nivel de zgomot functionare: 50 dB (A)

 

ALTE FUNCTII

Emulatii: ESC/P-R, Adobe® Postscript 3®, RTL, HP-GL2

Aplicatii

 

Epson SureColor SC-T7200 este proiectata pentru a produce o gama larga de aplicatii de calitate superioara pentru grafica, CAD si GIS destinate design-ului, imprimarii comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, constructiilor, tehnologiei, retail-ului si educatiei.

 

Arhitectura – detaliul care conteaza

Creati perspective noi si permiteti-le clientilor si asociatilor dumneavoastra sa exploreze bogatia modelelor, a imaginilor si a graficelor cu imagini uimitoare si pline de culoare, detalii extraordinare si fotografii clare.

 

Agentii de publicitate – captati atentia de la inceput

Faceti furori si captati atentia clientilor dumneavoastra prin crearea de reclame vibrante, care starnesc instant interesul clientului, rapid si fara probleme. Imprimati orice, de la postere de calitate cu fotografii de format mare la bannere.

 

 

Inginerie – indiferent de scara planurile tehnice sunt exacte

Realizati desene detaliate si exacte la scara mare, randari, scheme, planuri tehnice si multe altele, ori de cate ori aveti nevoie. Capetele de printare cu utilizare indelungata si reincarcarea mai putin frecventa a cartuselor inseamna ca puteti controla calitatea imprimarilor dumneavoastra, economisind timp si sporindu-va profiturile.

 

 

Companii mici – va faceti remarcati prin creativitate

Imprimati postere, prezentari si grafica, tot ceea ce poate scoate in evidenta afacerea dumneavoastra. Va remarcati prin calitatea in imprimarea imaginilor mari si indraznete pentru clientii care se bucura de produsele sau serviciile dumneavoastra. Imprimarea de format mare creste atractivitatea marcii dumneavoastra la un nivel care depaseste orice va puteti imagina, facand ca afacerea dumneavoastra sa iasa in evidenta si sa straluceasca cu adevarat.

 

Reprografie – 2880 x 1440 dpi rezolutie de imprimare

SureColor SC-T7200 se integreaza fara probleme in fluxul dumneavoastra de lucru, prin aplicatia noastra de imprimare usor de folosit sau utilizand modulul Adobe® PostScript® 3™ (pentru modelele de inalta calitate), care accepta formate PDF, JPEG si TIFF. Puteti imprima, de asemenea, fisiere CAD si fisiere provenite de la o gama variata de pachete de aplicatii DTP si software de proiectare.

 

Constructii – cost control si flexibilitate

Impresionati-va clientii si partenerii prin prezentarea de documente si planuri de format mare, cu o claritate superba a imaginii, calitate si detalii. Cu o imprimanta de format mare, imprimarea desenelor CAD sau a altor randari de planuri devine simpla.

 

Educatie – o imagine de calitate cat 1000 de cuvinte

Dotarea institutiilor de invatatmant cu cea mai recenta tehnologie pentru a incuraja si pentru a inspira urmatoarea generatie este o necesitate. Transmiteti entuziasm studentilor si profesorilor deopotriva, generand materiale auxiliare imprimate, uimitoare pentru clasa si imprimati materiale promotionale pentru evenimente scolare.

 

Agentii imobiliare – evadati din multime

Cu o imprimanta de format mare, puteti imprima propriile panouri informative, panouri publicitare, planuri de pardoseala, afise si harti – tot ce doriti sa realizati in firma pentru a va promova afacerea si a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii dumneavoastra.

 

 

Inalta calitate la costuri de operare scazute

Combinatia dintre capetele de imprimare Epson PrecisionCore™ TFP si cerneala UltraChrome XD pe baza de pigmenti furnizeaza rezultate de top in domeniu, calitate si precizie, repetabile. Cerneala pe baza de pigmenti UltraChrome XD este rezistenta la pete si apa si furnizeaza nuante intense de negru si linii clare si dense – lucru ideal pentru grafica tehnica – precum si culorile vibrante necesare pentru imprimari publicitare precum afise de calitatea superioara, pe medii de tiparire cretate si necretate – inclusiv pe placi de pana la 1,5 mm grosime.

Costurile scazute de operare si imprimarea la viteza mare pe o gama larga de medii de tiparire va vor asigura ca investitia dumneavoastra este cat se poate de profitabila, in special daca treceti de la un furnizor de imprimare externalizat. Imprimati documente cu dimensiuni mai mari, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

 

Productivitate ridicata

Pentru a maximiza productivitatea, SureColor SC-T7200 este echipata cu 1 GB de RAM pentru o procesare extrem de rapida a imaginilor si cu un HDD optional de 320 GB pentru memorarea si reapelarea lucrarilor. Compatibilitatea optionala PostScript cu doua procesoare de 1,6 GHz permite imprimarea fisierelor cu multe date, rapid si direct din programe de design si CAD de top. In 28 de secunde SureColor SC-T7200 imprima o coala format A1.

Usor de utilizat, compacta si eleganta

SureColor SC-T7200 este ideala in mediul de birou datorita aspectului elegant, dimensiunilor compacte, nivelurilor reduse de zgomot si a operarii frontale.