Puncte forte:

Viteze de lucru ridicate, 43,1 m2/h la 360 x 720 dpi;
Latime media: 2,5 x 1,25 m;
Vacumare in 4 zone;
Imprimare precisa la rezolutie de 720 x 1440 dpi;
Senzor de impact pentru protectia capului de imprimare;
Cerneala LED-UV; 

 

Descriere

SureColor SC-V7000 imprimanta flatbed cu cerneala LED-UV de la Epson

SureColor SC-V7000 este prima imprimantă pentru formate mari, flatbed, cu cerneală LED UV, de la Epson, concepută pentru producătorii de semnalistică și afișaje care doresc să își extindă gama de produse și să sporească productivitatea, în timp ce îmbunătățesc calitatea materialelor imprimate.

Datorită flexibilității de a imprima pe diferite materiale, această imprimantă flatbed UV este perfectă pentru imprimarea semnalisticii de retail și de exterior, afișajelor pentru vitrine, panourilor publicitare, ambalajelor, obiectelor promoționale 3D și decorațiunilor interioare.

Oferă o gamă flexibilă de aplicații, permițând companiilor să își extindă portofoliul de servicii și să asigure rezultate de calitate superioară. Această imprimantă este dotată cu configurația unică de cerneală UltraChrome UV de la Epson, care include roșu, gri, alb și varnish.

 

Printuri de calitate superioară pe o gamă largă de medii de tipărire

 

Calitate

SureColor SC-V7000 oferă printuri de calitate superioară la cerere, cu o calitate excepțională a imprimării și culori vii. Noul set de cerneluri UltraChrome UV cu 10 culori îmbunătățește printurile pentru rezultate excepționale.
Cerneala albă oferă flexibilitate pentru imprimarea pe o gamă mai largă de produse – fie aplicată ca un strat de bază pe medii de tipărire colorate, fie pentru crearea de aplicații de fundal și de expunere în lumină naturală. Cerneala varnish
oferă flexibilitate, deoarece poate fi aplicată peste imagine sau ca o culoare spot pentru accentuarea texturilor și efectelor specifice.

Flexibilitate

Puteți extinde în mod semnificativ portofoliul de produse deoarece poate imprima pe o varietate de tipuri de medii de tipărire și, prin intermediul sistemului de vacuum în 4 zone, oferă o flexibilitate reală pentru mediul dvs. de producție.
Drept urmare, puteți oferi clienților produse și servicii suplimentare, inclusiv semnalistică și panouri publicitare atrăgătoare, obiecte promoționale 3D și printuri detaliate pentru fine art.

 

Imprimare intuitivă pentru rezultate rapide

 

Productivitate sporită

SureColor SC-V7000 a fost dezvoltată pentru a permite companiilor să imprime mai rapid, cu o suprafață de imprimare maximă de 2,5 m pe 1,25 m. Formatul unic al capului de printare permite imprimarea simultană de mare viteză, cu cerneală albă și varnish, fără a reduce productivitatea. De asemenea, puteți
imprima direct pe diferite medii de tipărire cu o grosime de până la 80 mm.

Aplicabilitate

Imprimanta reglează automat înălțimea capului de printare în funcție de grosimea mediei de tipărire și include, de asemenea, un senzor de impact, pentru a evita potențialele loviri ale acestuia. Ionizatorul contribuie la eliminarea și reducerea
încărcării statice pe mediile de tipărire, astfel încât picăturile de cerneală să nu fie deviate, ci să fie plasate în locul corect. Acest lucru asigură menținerea constantă a calității produsului imprimat.

Sistemul de circulare a cernelii albe reduce reziduurile și costul total de exploatare. De asemenea, furnizează cerneală în condiții optime, asigurând menținerea constantă a calității produsului imprimat.

Specificatii tehnice

Tehnică

Metodă de imprimare: Jet de cerneală (cap de imprimare Epson Micro Piezo™)
Tehnologie cerneală: Ultrachrome® UV

Cerneală

Culori: Negru, Cyan, Cyan deschis, Galben, Magenta, Magenta deschis, Roşu, Grey, Alb,
Capacitate rezervor cerneală: 1.000 ml
Mărime minimă a picăturilor: 3,5 pl
Rezoluţie imprimare: 720 x 1.440 DPI

General

Tensiune de alimentare: AC 200 V – 240 V, 50 Hz – 60 Hz
Dimensiuni produs: 4.635‎ x 2.768 x 1.730 mm (Lăţime x Lungime x Înălţime)
Greutate :1.370 kg
Volum de livrat: Ink set, User guide

Alte funcții

Sistem întreţinere: Sistem de circulare a cernelii albe
Software inclus: Epson Edge Print
Conexiuni: USB 3.0 Type B

 

 

Aplicatii

Puteți imprima pe o gamă largă de substraturi cu o grosime de până la 80 mm, incluzând: rășină acrilică, policarbonaţi, PVC, sticlă, aluminiu, metal, poliester, panou din spumă poliuretanică, lemn şi piatră.

 

  • semnalistica
  • panouri publicitare
  • obiecte promotionale 3D
  • decoratiuni mobilier
  • imprimare lemn