Pentru al treilea an consecutiv Dacora Print este numarul 1 in vanzari pentru echipamente large format de 64-inch conform cercetarii independente Infosource. Acest lucru evidentiaza motivul pentru care am fost alesi de HP ca singura companie din Romania acreditata pentru a vinde HP PageWide XL.

In ceea ce priveste noile sisteme de imprimare de format mare pentru CAD/GIS si alte aplicatii de imprimare (afise pentru punctele-de-vanzare, POS), seria PageWide XL de la HP se bucura de foarte multa atentie.

Este impresionant sa urmariti cum paginile pur si simplu zboara din imprimanta. Aceasta viteza mare de imprimare este posibila, deoarece HP foloseste o noua tehnica numita imprimare cu un singur pas. Spre deosebire de masinile traditionale cu jet de cerneala, PageWide XL utilizeaza un cap de imprimare fix care imprima cu jet de cerneala pe un suport de imprimare mobil.

Fara indoiala, unul dintre principalele atuuri ale imprimantelor PageWide este viteza lor. Aceste echipamente imprima mai repede decat alternativele, chiar si decat cele mai rapide imprimante LED.

PageWide XL 4000 – imprima 8 pagini format A1 (594 x 841 mm) pe minut

PageWide XL 5000 – imprima 14 pagini format A1 (594 x 841 mm) pe minut

PageWide XL 8000 – imprima 30 pagini format A1 (594 x 841 mm) pe minut

Reduceti costurile totale de productie cu pana la 50%

PageWide XL ofera un cost de imprimare alb-negru la fel sau mai mic decat imprimantele LED comparabile. Cu acest echipament tipariti documente tehnice color la cel mai mic cost de pe piata, reduceti timpul de pregatire a lucrarii si costurile de productie cu pana la 50%.

HP ofera prin PageWide XL un varf tehnologic de imprimare care trebuie sa fie luat in considerare.

Toate aceste echipamente, materiale pentru print si alte surprize le vei gasi in standul DACORA B1 – 80 intre 9 si 12 octombrie la Romexpo.