La inceput de an, cu totii ne propunem proiecte ambitioase si ne dorim sa aducem un plus de culoare si noutate in casa noastra. De aceea, Dacora vine in sprijinul dumneavoastra cu idei creative.

 In articolul de astazi veti descoperi un mod cu totul nou de a reamenaja casa si a transforma mobilierul vechi. Aceeasi solutie poate fi folosita atat pentru amenjarea casei dar si pentru proiecte mai mari cum ar fi interioarele magazinelor, standuri la evenimente.

EasyStyle este o soluție rapidă și rentabilă pentru multe aplicații de design interior. Poate fi aplicat pe aproape pe toate suprafețele , manual, fara efort, datorita tehnologiei revolutionare bubble free.

EasyStyle a fost dezvoltat pentru a va usura munca in procesul de reconditionare a mobilierului. 

Produsul tine pasul cu schimbarile care pot aparea in design de la un an la altul, tendințele de design interior sau promoțiile sezoniere, in cazul in care sunteti proprietar de magazin.  Cu EasyStyle aveti la indemana o soluție rapida si rentabila pentru multe aplicatii din domeniul designului interior. Folosind solutia EasyStyle puteti obtine rezultate imediate si de calitate cu un efort minim. EasyStyle este un film autoadeziv care se potriveste unei varietati de stiluri decorative.

Produsul ofera urmatoarele avantaje:

  • nu este din PVC
  • se indeparteaza usor fara a lasa reziduuri
  • nu isi schimba dimensiunea in contact cu apa
  • se poate aplica pe orice tip de mobila fara a exista pericolul crearii de bule
  • este un produs ecologic, care protejeaza un numai mobila dumneavoastra ci si mediul.

In afara de motivele deja enumerate mai sus EasyStyle de la Neschen mai prezinta urmatoarele Caracteristici Tehnice:

  • durabilitate : EasyStyle este certificat conform DIN68861, 1B la 1D
  • rezistent la lumina: cel puțin 6 pe scala internațională conform ISO 105-B02
  • interval de temperatură necesar pentru prelucrare intre 5 °C si 40 °C
  • produsul vine intr.-o varietate de nuante, usor de incadrat cu stilul casei dumneavoastra.

Pentru a va convinge va lasam mai jos niste mostre. Cu siguranta va vor inspira pentru a alege un design cat mai atractiv pentru mobila dumneavoastra. La an nou, mobila noua, reconditionata cu produsele EasyStyle. Despre produsele EasyStyle puteti afla mai multe dand click pe link pentru a vedea catalogul.

Daca va simtiti inspirati, va lasam sa urmariti un filmulet demonstrativ. Click aici si va uram spor la treaba !

Speram ca v-am dat idei noi de reamenajare si ne dorim sa ne urmariti cu interes si in 2021. Pentru detalii despre produsele si ofertele Dacora, consultantii si site ul nostru va stau la dispozitie. Nu uitati ne puteti gasi si pe celelalte retele sociale: FACEBOOK, LINKEDIN, YOUTUBE, TWITTER.