PROMOTIE BUY BACK

PANA LA 5000 EURO DISCOUNT PENTRU INLOCUIREA ECHIPAMENTULUI VECHI

Oricare echipament din Seria Epson SureColor SC-S va aduce un discount pe baza placii cu seria echipamentului vechi. Promotia este valabila pana la 30 noiembrie 2017. Valoarea discountului difera in functie de modelul echipamentului ales.

Epson SC-S40610

Epson SC-S60610

Epson SC-S80610

Caracteristici cheie

Precizie

Capul de printare Epson PrecisionCore TFP ofera o calitate exceptionala a imaginilor, datorita configuratiei duzelor de printare la 360 dpi, producand o rezolutie maxima de pana la 1.440×1.440 dpi.

Calitate

Setul cu 9/10 culori al modelului SC-S80610 include cerneala metalica, alba, portocalie si rosie – optimizate pentru a crea semnalistica de calitate superioara cu claritate exceptionala, prin intermediul cernelurilor Epson UltraChrome GS3.

Productivitate

Cernelurile Epson UltraChrome GS3 produc printuri mai vibrante, cu uscare mai rapida, utilizand mai putina cerneala decat generatiile anterioare.

Profitati de aceasta oferta si beneficiati de un discount la achizitia unui echipament din Seria Epson SureColor SC-S!

Solicitati discountul pentru echipamentul pe care il doriti!

Un simplu click pe butonul BUY-BACK va pune in contactat cu un consultant Dacora Print.

Mod PrecisionDot

In urma dezvoltarii tehnologiei noastre de procesare a imaginilor, modul PrecisionDot de calitate superioara combina trei tehnologii (Half Tone Module, LUT şi Micro Weave) pentru a imbunatati calitatea pentru toate mediile de imprimare.

James Lawrence-Jones
Group Technical Innovation Director
PhotoBox

„Am ales Epson SC-S60610 pentru ca trebuie sa ne bazam pe cel mai bun echipament de productie care sa indeplineasca standardele noastre inalte de calitate si deadline-urile stranse.”

Certificare Pantone pentru Epson SC-S80610

SC-S80610 poate produce o gama larga de culori foarte precise – acum pana la 98,2 % culori solide PANTONE in baza PANTONE MATCHING SYSTEM®, conform evaluarii si certificarii Pantone.

Paul Gumeniuc
General Manager
Jungle Media

„Cel mai mare avantaj oferit de Epson SC-S80610 este acela al reducerii costului de productie, avand o calitate extraordinara a produselor pe care le oferim in final clientilor nostri.”

Seria Epson SC-S este numarul 1 in Europa

Cercetarea independenta efectuata de Infosource arata ca Epson a crescut cota de piata pentru aceste imprimante de pe locul 5, cu putin peste 9% in 2015, pana la 28,4% la sfarsitul anului 2016.

Vladimir Lihtar
Director
Epilog Studio

„Cand am testat Epson SC-S60610 am fost foarte incantati. Dupa ce am analizat si alte optiuni, am ajuns la concluzia ca aceasta imprimanta a depasit semnificativ competitia din clasa sa.”

Pana la 30 noiembrie 2017 poti achizitiona un echipament din seria Epson SureColor SC-S cu discount in sistem BUY-BACK pe baza placii cu seria echipamentului vechi.

Click pe butonul BUY-BACK si un consultant Dacora Print va pune la dispozitie toate informatiile necesare.

Dacora Print va ofera consultanta, posibilitatea de a testa echipamentele, transport, instalare, instruire, cerneala si service autorizat.