Puncte forte:

Extrem de economic
Robusta și capabila
Imprimare pe obiecte grele si formate non-standard
Imprimare roll-to-roll

 

Descriere

KX5 este modelul de top din seria KX de la Jetrix.
KX5 utilizează capul de imprimare de vârf Konica Minolta 1024, care este capabil să imprime până la caractere de 2 puncte și imagini la calitate fotografica. De asemenea, este extrem de economic, ceea ce înseamnă costul de cerneală pe mp este doar 0.60 Euro, pentru o imagine cu acoperire medie. Capete de imprimare foarte durabile, în medie, pana la 3-5 ani.
Imprimanta este robusta și capabila să preia greutati pe masa de până la 500 kg (masa are structura de tip fagure de miere). Se poate imprima de asemenea, obiecte de până la 10 cm înălțime, astfel KX5 este ideal pentru obiecte voluminoase non-standard. KX5 dispune de un sistem de vid zonal cu 3 suflante puternice; acest lucru permite poziționarea solidă și corectă a substraturilor, prin urmare mai puțin timp pierdut din cauza reeditării si a pregatirii printului.
Culorile de imprimare disponibile sunt CMYK cu alb, lac si primer. Lacul oferă un finisaj lucios pentru o varietate de aplicații, inclusiv artă și opere fotografice. Primerul ofera posibilitatea de a imprima pe aproape orice substrat, cum ar fi sticla si otel inoxidabil. Există, de asemenea, o opțiune cu latimea de 2.2m pentru imprimare roll-to-roll care oferă flexibilitate totala pentru a imprima o mare varietate de substraturi.

Specificatii tehnice

Suprafata Masa flatbed: 2440 x 1220mm; Roll-to-roll: 2.2m
Viteza: 30 mp/h (production mode)
Culori Basic: CMYK & White, Varnish, Primer
Volum picatura de 6 picolitri: Cea mai inalta calitate cu consum redus de cerneala
Capabilitati True flatbed:Imprimare pe obiecte grele si formate non-standard
Optional Roll-to-roll pana la 2.2 m: Vinil, mesh, textile, hartie, canvas, etc
Sistem de anti-lovire a capului:                     
Sistem vacuumatic inteligent:            
Sistem Media Alignment
Sistem de Remote Control