Puncte forte:

Ideala pentru materiale rigide de dimensiuni mari
Sistem de anti-lovire a capului
Extrem de economic si calitate excelenta
Cap de imprimare Q-class Spectra

 

Descriere

Jetrix KX7 este o versiune mai mare a imprimantei Jetrix KX5, dar fără opțiunea roll-to-roll disponibila. Este proiectat pentru clientii care au nevoie de a imprima materiale rigide de dimensiuni mari, la cea mai  înaltă calitate.

KX7 folosește capul de imprimare Q-class Spectra care este capabil să imprime până la caractere de 2 puncte și imagini la calitate fotografica. De asemenea, este extrem de economic, ceea ce înseamnă costul de cerneală pe mp este doar 0.60 Euro pentru o imagine cu acoperire medie. Capete de imprimare foarte durabile, în medie, pana la 3-5 ani.
Imprimanta este robusta și capabila să preia greutati pe masa de până la 500 kg (masa are structura de tip fagure de miere). Se poate imprima de asemenea, obiecte de până la 10 cm înălțime, astfel KX7 este ideal pentru obiecte voluminoase non-standard. KX7 dispune de un sistem de vid zonal cu 3 suflante puternice, acest lucru permite poziționarea solidă și corectă a substraturilor, prin urmare mai puțin timp pierdut din cauza reeditării si a pregatirii printului.
Culorile de imprimare disponibile sunt CMYK cu alb, lac si primer. Lacul oferă un finisaj lucios pentru o varietate de aplicații, inclusiv artă și opere fotografice. Primerul ofera posibilitatea de a imprima pe aproape orice substrat, cum ar fi sticla si otel inoxidabil.

Specificatii tehnice

Suprafata Stationary flatbed: 3048 x 1524mm
Viteza: 30 mp/h
Culori Basic: CMYK & White, Varnish, Primer
True grayscale (de la 10 la 30 picolitri): calitate mai mare cu mai putina cerneala
Capabilitati True flatbed: Imprimare obiecte grele, non-standard
Sistem de anti-lovire a capului           
Sistem vacuumatic inteligent             
Sistem Media Alignmen
Sistem de Remote Control