Încă din prima zi a Print&Sign, standul Dacora, a găzduit o serie lansări de produse destinate imprimarii digitale large format.

În segmentul de semnalistică Dacora și Epson au lansat, în premieră pentru România, SureColor SC-S 80610L, un echipament menit să completeze seria SC-S de la Epson, serie ca se bucura de foarte multe aprecieri, atât din partea clienților, fiind pentru al treilea an consecutiv numarul 1 în vânzări pentru echipamente de print de 64-inch, cât și din partea tehnicienilor care au acordat numeroase premii (3 premii BLI Pick de la Keypoint Intelligence Buyers Lab, certificarea Pantone pentru Epson SureColor SC-S80610, etc).

„Noile modele (SureColor SC-S 80610L și SC-S 60610L) vor fi apreciate de antreprenorii din industrie pentru că le oferă multiple segmente de piață în care își vor putea valorifica investiția, asigurându-le un cash flow constant pe termen lung,” a declarat Cornel Păuna, Managing Partner Dacora Print.

Epson a avut în vedere creșterea productivității și eficientizarea costurilor de producție pentru cele doua noi modele SureColor SC-S 80610L și SC-S 60610L care se alimentează cu rezerve de cerneală (pungi) de 1,5 litri.

„Imprimanta pentru semnalistică Epson Sure Color SC-S80610L, expusă în premieră în România, reprezintă o extensie a gamei SureColor SC-S și oferă clienților care sunt în căutarea unor echipamente pentru productivitate un cost total de exploatare mai mic și o calitate ridicată a printului”, declară Andrei Butuman, Account Manager Large Format Printing la Epson România şi Bulgaria. „Această imprimantă, cu lățimea de 64 de inci, are rezerve de cerneală de mare capacitate, de 1,5 litri, ceea ce înseamnă o perioadă mai lungă de funcționare fără necesitatea realimentării cu cerneală și intervenții reduse din partea utilizatorilor, precum și reducerea timpilor morți. Imprimanta foloseşte cerneală de tip eco-solvent Epson UltraChrome GS3, care a primit certificări eco precum GreenGuard Gold and AgBB”, a adăugat Andrei Butuman.

În standul Dacora Print, puteți testa imprimantele SureColor SC-F2100, care este un pachet DTG complet pentru conceperea și imprimarea directă a bluzelor, tricourilor polo, hanoracelor, hainelor pentru nou-născuți, sacoșelor textile mari sau a altor articole din bumbac, şi SureColor SC-F9300, o imprimantă dye-sublimation, foarte productivă creată pentru imprimarea pe textile și materiale rigide prin transfer termic.

 

SureColor SC-F2100 are un preț special pe perioada târgului Print&Sign și poate fi achiziționată cu doar 9 900 euro. În acest preț promoțional sunt incluse o presă termică textilă profesională – Transmatic TMH 29, software-ul versatil Garmet Creator și un set complet de cerneală pentru imprimantă.

 

Toate aceste echipamente, materiale pentru print și alte surprize le veți găsi în standul DACORA B1 – 80 între 9 și 12 octombrie la Romexpo.

Dacora Print este importator și autorizat să facă service pentru imprimantele de format mare Epson și partener în Romania pentru Avery Denninson, Axyz, ATP Color, Bodor, Colorgate, Contex, Dimense, DGI, Ergosoft, ES-TE Berlin, HP, InkTec, Keundo, KIP, Neolt, Neschen, Onyx, Pongs, Sihl, Summa, Transmatic.