Puncte forte:

Design economic
Performanta si fiabilitate
Imprimare, copiere și scanare în B&W și color
Sistem de feedback
Productivitate, non-stop flux de scanare

Descriere

KIP 7770 – Solutie inteligenta
Seria KIP 70 ofera procesare si conversie ultra-rapida a fisierelor prin tehnologia KIP tru-speed atingand astfel  cele mai inalte asteptari. Designul innovator al stackingului permite asezarea echipamentului KIP 7770 chiar si in spatiile cele mai inguste.
 

SISTEM MULTI FUNCTIONAL  SINGLE FOOTPRINT – sistemul  multifunctional KIP din seria 70 beneficiaza de o amprenta redusa la sol putand fi introdus chiar intr-un spatiu de 700mm x 1590mm langa perete.

HIGH DEFINITION PRINT (HDP) TECHNOLOGY – tehnologia patentata KIP HDP este 100% toner eficienta, o tehnologie green care asigura reducerea costurilor de printare intr-o industrie care pune accent pe costuri reduse de utilizare. Tehnologia nu necesita operatiuni de inlocuire a tonerului residual contribuind astfel la scaderea costurilor de exploatare.

HIGH RESOLUTION PRINTING – tehnologie KIP ce asigura printarea fisierelor la o rezolutie reala de 600×2400 dpi oferind astfel  detalii mai clare si treceri in tonuri de grey mai fine.

CALITATE CONSTANTA IN PRINTARE – tehnologia KIP ofera tonuri solide de Negru, treceri fine ale nuantelor de gri precum si calitate constanta de la primul pana la ultimul job printat. Aceasta inovativa tehnologie include un system de ajustare a automata a temperaturii mediului de print care impreuna cu unitatea de developare contact-based asigura calitate constanta de printare in diverse medii cliematice.      

MEDIA CAPACITY – echipamentele KIP din seria 70 ofera posibilitatea de a incarca 2 sau 4 role de hartie de mari dimensiuni si includ sistemul auto-switching intre sertarele cu rolele de printare prin care se asigura astfel productivitate neintrerupta  si versatilitate maxima. Status-ul hartiei in role pe fiecare sertar este ilustrat pe touch-screenul color al imprimantei care impreuna cu sistemul “end cap” asigura un design facil si rapid  in schimbarea rolelor de hartie utilizate.

SUPER VIEW IMAGE CONTROL – touch screen color cu rezolutie superioara ce asigura o previzualizare rapida si clara pentru copii, scanari si printuri. Prin functia multi touch se poate mari, roti si derula imaginea previzualizata pe ecran.

KIP PRINT/ PRINT NET – gama de software disponibila in standard ce ofera acces la toate functiile imprimantei fie din interfata calculatorului prin conectarea in retea sau prin accesarea unui browser web din orice locatii. Utilizatorul capata astfel acces la functii precum: configurare joburi sau colaje de mai multe joburi, setari ale imaginii de print, conversie automata de fisiere, contorizare si monitorizare printuri, setari de Securitate precum si integrarea functiilor de finisare/impaturire planse online.

KIP CLOUD CONNECT – serviciu disponibil in standard ce asigura conectivitatea tip cloud prin intermediul touch screenului, preum si functii ca: printarea din Cloud, scanare in Cloud, printare fisiere via atasament email. Sunt integrate serviciile: SkyDrive, Google Drive si DropBox

DRIVERE CERTIFICATE KIP – drivere certificate Windows device experience, print driver AutoCAD, compatibilitate operare system 32 sau 64 bits, fast data spooling si data tracking pentru functia de job accounting disponibila in standard pe seria KIP 70.

KIP COST REVIEW APPLICATION – functie disponibila in standard care asigura un raport al costurilor de printare prin informatii pe mp, job sau user precum si informatiile: raport acoperire toner, raporturi totale de print, toner si mentenanta. Aceste informatii pot fi customizate dupa utilizator, proiect sau department fiind disponibila chiar si o functie de search prin campurile customizate

INTEGRATED PRODUCTION SYSTEMS – sistemele KIP din seria 70 pot fi complet integrate online cu foldere sau stacker.  Stackerul  frontal disponibil in standard asigura o gestionare facila a fisierelor printate. 

Specificatii tehnice

Viteza de printare de 9 formate A1/min sau  300 mp/ora;
Aplicații software de producție Color / B & W;
Rezolutie print  600 x 2400 DPI;
Calitate a imaginii color 24-Bit;
Control Color Multi-Touch inteligent;
4 role de media integrate;