Epson a lansat un upgrade la imprimanta sa directă pentru articole de îmbrăcăminte SureColor F2100. Noul echipament a fost prezentat în cadrul târgului FESPA Global Print Expo 2023 din Germania și promite un nou nivel de calitate și flexibilitate tehnologiei de imprimare.

Epson își consolidează poziția pe piața DTG (Direct-to-Garment) cu o actualizare semnificativă a imprimantei SureColor F2100.

SureColor F2200, noua imprimantă este ideală pentru companiile aflate la început de drum sau pentru afacerile cu volum mediu de profil care au nevoie de niveluri ridicate de flexibilitate și precizie, într-un timp scurt.

Productivitate cu 25% mai mare față de SureColor F2100

Conceput pentru a reproduce modele complexe pe o varietate de materiale din bumbac sau amestec din bumbac, noul echipament SureColor F2200 utilizează tehnologia avansată a capului de imprimare Epson PrecisionCore MicroTFP pentru a oferi viteze ridicate de imprimare și procesare a datelor, rezultând o creștere a productivității de până la 25%* față de predecesorul său, menținând în același timp o calitate extrem de ridicată a imprimării.

RIP software Epson GarmentCreator 2 pentru DTG și DTF

Cu un design extrem de compact, care permite o instalare ușoară în spații mai mici, flexibilitatea este îmbunătățită și mai mult prin software-ul Epson GarmentCreator2, care nu doar că permite atât imprimarea DTG și DTFilm, dar îmbunătățește și calitatea liniilor fine sau a textului mic.

Mai ușor de utilizat

Oferind o serie de caracteristici special concepute pentru a fi ușor de utilizat, SureColor F2200 le permite companiilor să mențină niveluri ridicate de producție și calitate fără a fi nevoie de operatori specialiști.

De exemplu, capacul transparent și lumina interioară facilitează verificarea stării imprimării, în timp ce ecranul tactil intuitiv de 4,3 inchi face operarea rapidă și simplă. Cu Software-ul GarmentCreator2, datele sunt prelucrate mai rapid, iar rezoluția de 600 dpi permite o imprimare excepțională a culorilor.

SureColor F2200 folosește pungi de cerneală

 

SureColor F2200 utilizează pungi de cerneală în loc de cartușe, ceea ce înseamnă o frecvență mai mică de schimbare a acestora și o reducere semnificativă a deșeurilor. Cerneala folosită reduce difuzia culorilor între galben și negru, lucru extrem de important în imprimarea tricourilor deschise la culoare.

Pentru startup-uri și afaceri cu volum mediu

 

Chiar dacă piața imprimării pe textile a devenit foarte competitivă, datorită tehnologiei DTFilm, noul echipament Epson oferă o calitate remarcabilă fiind o opțiune extrem de rentabilă și flexibilă pentru startup-uri și afaceri cu volum mediu”, susține Heather Kendle, Manager of Product Management, Commercial & Industrial, Epson Europe.

* Numai articole de îmbrăcăminte ușoare. 15% pentru haine mai închise la culoare. Comparativ cu SureColor F2100

Oferta Epson pentru imprimarea textilelor

Ofertă pentru imprimarea textilelor

OFERTĂ VALABILĂ PÂNĂ LA 30 iunie 2023