La fel ca în multe alte sectoare, piața designului interior se îndreaptă tot mai mult către produse ecologice. În ceea ce privește tapetul imprimabil, aceasta înseamnă concentrarea pe soluțiile fără PVC.

Pentru NESCHEN, „Green Wall”, însemnă dezvoltarea unei game de produse care sunt non-PVC și fără solvenți.

Indiferent dacă este vorba de locuințe sau de proiecte comerciale la scară largă, designul interior personalizat nu a fost niciodată la o cerere atât de mare ca în prezent. Pentru designerii de interior, comercianții de magazine și constructorii de standuri, tapetul imprimabil oferă un mod eficient de a realiza interioare cu un finisaj atrăgător.

Pentru decorarea sălii de bal a luxosului hotel Altay din Barnaul-Rusia, WALLART Printing Studio a folosit tapetul ecologic NESCHEN Performance Smooth.

Descoperiți cum tapetul imprimabil transformă interiorul

Indiferent dacă optați pentru modele geometrice, mesaje publicitare sau de peisaje, aproape orice design poate fi aplicat pe tapetul imprimabil. Tapetul NESCHEN, printabil la calitate fotografică, prezintă un potențial enorm pentru designerii de interior. Tapetul Performance  de la NESCHEN este non-woven, are grosimea de 280g/mp, nu întreține arderea și este disponibil pentru lațimi de până la 1,6 m (este mai ușor de aplicat pe suprafețe mari).

Texturi NESCHEN Performance:  Stucco, Antique și Linen.

În ceea ce privește tehnologiile de imprimare compatibile, NESCHEN oferă suporturi imprimabile pentru aproape toate cernelurile, variind de la cerneluri UV, la cerneluri latex și solvent. În industria de amenajare a magazinelor, tapetul NESCHEN imprimabil digital este ideal pentru designul spațiilor publice cu trafic intens, deoarece este lavabil, rezistent la zgârieturi și durabil. Tapetul NESCHEN Performance are un coating pentru imprimare de calitate fotografică.

  

NESCHEN Performance Linen aduce un omagiu hotelului Pestana Porto – A Brasileira

Cel mai nou hotel de lux din Porto le oferă oaspeților o privire asupra unei istorii bogate: Hotelul Pestana Porto – A Brasileira este construit în faimoasa A Brasileira Café, primul care servește cafeaua într-o ceașcă la începutul secolului XX. Renumit pentru sloganul „Cea mai bună cafea vine de la A Brasileira“, are un trecut special. Hotelul de 5 stele prezintă încă elementele arhitecturale originale ale clădirilor și se mândrește cu 115 ani de istorie. Temele camerelor sunt toate legate de condimentele și produsele importate în timpul expansiunii maritime portugheze din secolele XV și XVI. Tapetul NESCHEN imprimabil digital este un mediu perfect pentru aceste tipuri de aplicații. Designul pereților transformă pe deplin aspectul camerelor de hotel, restaurantelor și zonelor de vânzare cu amănuntul, fiind în același timp rentabile. Deoarece designerii de interior sunt liberi în alegerea oricărui design, tapetul tipărit este din ce în ce mai apreciat ca element sofisticat de design pentru interior.

Pe pereții celor 89 de camere ale hotelului, tapetul NESCHEN Performance Linen aduce un omagiu istoriei interesante a hotelului.

OFERTA tapet NESCHEN Performance