Primești până la

€500 CASHBACK

La cumpărarea produselor Arlon cu FLITE Technology®

Ești pregătit de colantare rapidă și ușoară? Obține un CASHBACK de €50 per rolă (direct de la ARLON EMEA) la produsele Arlon cu FLITE Technology®: SLX+, SLX Cast Wrap, DPF V9700, Premium Colour Change, Fusion Wrap sau laminare Seria V3370, Seria 3170, Seria 3210, Seria 3220, Seria 3270! Primești până la €500 în timp ce experimentezi ușurința sistemului de contact ușor, repoziționabil al FLITE Technology®. Grăbește-te, această ofertă este valabilă în perioada 17 iunie31 iulie 2024!

CUMPĂRAȚI

Cumpărați oricare dintre următoarele produse Arlon cu FLITE Technology® sau laminare:
SLX+, SLX Cast Wrap, DPF V9700, Premium Colour Change, Fusion Wrap sau laminare Seria V3370, Seria 3170, Seria 3210, Seria 3220, Seria 3270

TRIMITEȚI

Încărcați factura din achizițiile efectuate în perioada 17 iunie – 31 iulie în site-ul Arlon EMEA https://info.arlon.com/emea/takeflite:
Puteți înregistra până la 10 role din oricare produs eligibil.

Încărcare documente

CASHBACK

Primiți CASHBACK-ul pe un card cadou VISA sau în PayPal.
Arlon EMEA va examina solicitarea dvs. și dovada achiziției și vă va trimite CASHBACK-ul.

Termeni și condiții

CE PRODUSE SUNT INCLUSE?

Descoperiți puterea FLITE Technology®: dezlănțuiți-vă creativitatea cu produsele inovatoare Arlon Graphics! De la versatile SLX și SLX+ până la noul DPF V9700 (fără PVC) fiecare rolă oferă o repoziționare de neegalat și colantări fără bule. Îmbunătățește-ți colantarea cu SLX, SLX+, DPF V9700, Premium Color Change și Fusion Wrap.

SLX CAST WRAP

Revoluționați colantarea cu SLX® Cast Wrap. Linerul cu eliberare ușoară asigură o instalare rapidă și crește productivitatea. Bucurați-vă de repoziționabilitate superioară pentru colantări uimitoare și de lungă durată. Neutralizarea curată îi face pe clienți fericiți.

SLX+

Faceți upgrade cu SLX+. Asigură o aplicare fără efort pe orice suprafață, chiar și pe vreme dificilă. Cu aderență foarte bună pe suprafețe dificile, cum ar fi oțelul inoxidabil, SLX+ este soluția ta de colantare perfectă pentru toate anotimpurile. Adaptabilitatea pe mai multe suprafețe și decuparea ușoară pe cutter-plotter îl fac esențial pentru orice colantor.

DPF V9700

Alegeți DPF V9700 pentru colantare ecologică, de înaltă performanță. Acest autocolant premium cast este fabricat din poliuretan premium non-PVC, oferă COV reduse, toleranță la căldură și imprimabilitate de înaltă calitate și de lungă durată.

PREMIUM COLOUR CHANGE

Premium Color Change – Cast Film are acum 10 culori noi. Această serie este disponibilă în finisări lucioase, mate și satinate și oferă 40 de opțiuni de culoare. FLITE Technology® asigură instalarea, repoziționarea și îndepărtarea ușoară.

FUSION WRAP

Alegeți Fusion Wrap pentru accesibilitate economică, durabilitate pe termen mediu și aplicații simple. FLITE Technology® asigură o instalare ușoară și repoziționare. Autocolantul Fusion Wrap este flexibil și ușor de colantat.