La FESPA 2019 VEIKA a introdus doua noi medii de imprimare pentru Dimense cu efect metalic – aur si argint. Utilizarea lor reprezinta un pas complet nou in dezvoltarea tehnologiei de imprimare si aplicatii. Pe langa aceasta, vor fi introduse si mediile de imprimare cu efect de piele de caprioara, un material cu finisaj super-mat, care permite  aplicatii super premium, fara nici un fel de luciu.

                                                   

Lansata in anul 2018 in Romania, noua tehnologie, unica in lume, permite embosarea in  acelasi timp cu imprimarea digitala a materialului, ceea ce ofera posibilitati nebanuite industriei tapetului, precum si decoratiunilor interioare. Mai mult decat atat! Depasind frontierele designului interior, noua tehnologie Dimense™ se adreseaza si pietei de semnalistica, cu o arie larga de aplicabilitate si in domeniul publicitatii indoor si packaging-ului.

Tehnologia Dimense se bucura de un real succes, pana in prezent fiind instalate peste 50 de imprimante in intreaga lume, in: Europa, America de Nord, Asia si Orientul Mijlociu.

In Romania este disponibil, in acest moment, modelul DIMENSOR S, care imprima si emboseaza pana la 1 mm inaltime, variind in profunzime, in functie de substrat. Cu o latime de 1.6 m, Dimensor S poate imprima color CMYK de la 6 pana la 12 treceri pentru o calitate ridicata, la viteze de maximum 20 m²/ora.

DIMENSE your ART!

In colaborare cu artistii, Dimense a creat o colectie de tablouri tiparite cu aceasta noua tehnologie. Proiectul prezinta modul in care poate fi utilizat DIMENSOR S in tiparirea artei in doua moduri foarte diferite: realizarea de replici care sunt foarte apropiate de originale sau adaugarea unei dimensiuni cu totul noi la opera de arta originala.

Tehnologia Dimense poate fi folosita si pentru crearea unei noi forme de arta. Pe langa reproducerea structurilor originale de suprafata, dupa o discutie cu autorul, poate fi tiparita o structura suplimentara, pentru a adauga o noua dimensiune si un nou sens picturii. In acest fel, detaliile subtile pot fi accentuate, precum si punctele focale ale picturii realizate mai atragatoare. In acest fel, replica in sine devine o opera de arta complet noua, extinzand arsenalul de instrumente creative ale artistului.

O data cu achizitia echipamentului clientul primeste acces la biblioteca gratuita de modele Dimense din catalogul Dimense.

Un aspect foarte important de retinut este ca Dimense nu este doar pentru tapet ci si pentru multe tipuri de decoratiuni interioare si materiale publicitare (POS, afise), ambalaje (laminate pe carton), printuri pe canvas si altele.

Toate aceste echipamente, materiale pentru print si alte surprize le vei gasi in standul DACORA B1 – 80 intre 9 si 12 octombrie la Romexpo.

Dacora Print este importator si autorizat sa faca service pentru imprimantele de format mare Epson si partener in Romania pentru Avery Denninson, Axyz, ATP Color, Bodor, Colorgate, Contex, Dimense, DGI, Ergosoft, ES-TE Berlin, HP, InkTec, Keundo, KIP, Neolt, Neschen, Onyx, Pongs, Sihl, Summa, Transmatic.