Puncte forte:

Design 2 în 1 cu uscător încorporat și sistem de reciculare automată a pulberii;
Potrivit pentru utilizare în afaceri cu producție de volum;
Lățime mare de suport de 60cm (24″);
Sistem de recirculare automată;
Sistem inteligent de senzori;
Sistemul de transport și de aspirație;
Recipient de umplere cu pulbere;
Funcția de uscare a pulberii;
Întreținere ușoară;

Descriere

Seismo L24R Powder Shaker cu auto-recirculare – 60cm

Seismo L24R Powder Shaker este un agitator și uscător de pulbere DTF versatil, de calitate profesională, perfect pentru imprimarea de volum. Aceast echipament 2 în 1 poate gestiona atât agitarea pulberii, cât și uscarea filmului, economisind timp și efort. Sistemul inteligent de senzori asigură o calitate stabilă a curbei în timp ce consumă mai puțină energie, ceea ce îl face o opțiune eficientă din punct de vedere energetic. În plus, transportorul și sistemul de aspirație facilitează alimentarea inițială a filmului, sporind și mai mult eficiența mașinii.

Seismo L24R Powder Shaker dispune, de asemenea, de un sistem de auto-recirculare care colectează excesul de pulbere pentru reumplere, făcând procesul mai convenabil. În comparație cu alte agitatoare de pulbere Seismo, L24R este cea mai bună opțiune pentru utilizatori avansați, deoarece include toate caracteristicile necesare și poate gestiona cea mai mare dimensiune de imprimare de 60 cm.

 

Potrivit pentru utilizare în afaceri cu producție de volum
Seismo L24R este proiectat pentru utilizare în afaceri cu producție de volum având caracteristici care îmbunătățesc eficiența, reduc risipa de materiale și economisesc timp și bani. Acest lucru îl face o soluție ideală pentru firmele de imprimare sau proprietarii de afaceri de tipărire DTF care trebuie să-și mențină imprimantele în funcțiune pentru perioade lungi de timp.

Lățime mare de suport de 60cm (24″)
Seismo L24R are o lățime mare de suport de 60 cm (24″), permițând imprimarea modelelor mai mari fără probleme. Această caracteristică oferă o mai mare flexibilitate pentru design și permite imprimarea pe o gamă mai largă de materiale.

Sistem de recirculare automată
Seismo L24R vine cu un sistem de recirculare automată care colectează automat excesul de pulbere pentru reumplere, eliminând necesitatea colectării și reumplerii manuale a pulberii. Această caracteristică mărește productivitatea și economisește timp.

Sistem inteligent de senzori
Cu sistemul de senzori inteligent instalat, Seismo L24R asigură o calitate stabilă a curbei în timp ce consumă mai puțină energie. Acest lucru duce la economie de energie, reduce costurile totale de operare și îmbunătățește calitatea produsului final.

Sistemul de transport și de aspirație
Transportorul și sistemul de aspirație de pe Seismo L24R facilitează alimentarea filmului inițial în mașină, reducând timpul și efortul de instalare. Această caracteristică îmbunătățește eficiența generală și reduce erorile de aliniere a filmului.

Recipient de umplere cu pulbere
Cutia de umplere cu pulbere de pe Seismo L24R oferă o modalitate convenabilă de a reumple pulberea fără a provoca mizerie sau vărsare. Acest lucru economisește timp, asigură aplicarea uniformă a pulberii și îmbunătățește eficiența generală.

Funcția de uscare a pulberii
Funcția sa de uscare a pulberii încorporată pe Seismo L24R usucă rapid și eficient filmul acoperit cu pulbere, reducând timpul de uscare și îmbunătățind eficiența generală. Această caracteristică asigură un timp de răspuns mai rapid și crește numărul de imprimări care pot fi produse într-un interval de timp dat.

Întreținere ușoară
Agitatorul și uscătorul de pulbere Seismo L24R DTF sunt ușor de întreținut, cu proceduri simple de curățare care pot fi finalizate rapid. Această caracteristică reduce timpul de nefuncționare, asigură că mașina este întotdeauna în stare optimă și prelungește durata de viață a mașinii.

Specificatii tehnice

Lățimea maximă a filmului: 60 cm (24 inchi)
Panou de control: Ecran tactil
Frecvența de umplere cu pulbere: la fiecare 5 ore manual (continuați tipărirea)
Cutie de umplere cu pulbere: Da
Sertar colectare pulbere: nu
Cerințe de alimentare: 3KW-5,2KW, 220V
Greutate produs: 190 kg
Greutate produs ambalat: 240 kg
Dimensiuni mașină: 1620mm x 912mm x 992mm
Dimensiuni ambalaj: 1420mm x 1120mm x 1113mm

Aplicatii

Bluze, tricouri, tricouri polo, pulovere, sacose textile și alte articole din bumbac și poliester.