Puncte forte:

Design 2 în 1 cu uscător încorporat;
Viteza și timpul de agitare reglabile;
Recipient de pulbere de mare capacitate;
Panou de control ușor de utilizat;
Design compact pentru economie de spațiu;
Compatibil cu o gamă largă de imprimante DTF de 60 cm;

Descriere

Seismo M24 Shaker Powder – 60 cm

Seismo M24 Power Shaker DTF este un echipament 2 în 1 (powder shaker și curing), perfect pentru cei care abia își încep propria afacere de imprimare textile. Cu Seismo M24 Power Shaker DTF împreună cu orice imprimantă DTF Prestige XL2 sau Prestige XL4 puteți crea o linie de producție DTF complet automatizată. Dacă bugetul și spațiul dvs. sunt limitate acest echipament este alegerea ideală. Cu această mașină, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distribuția pulberii sau la întărirea peliculei – mașina de agitare a pulberii face totul pentru dvs., economisind timp și accelerând procesul de producție. Dacă sunteți nou în industria tipăririi DTF, aceasta este mașina pentru dvs. – nu trebuie să căutați mai departe!

Design 2 în 1 cu uscător încorporat
Seismo M24 vine cu o funcție de agitare a pulberii și un uscător încorporat, ceea ce face procesul de întărire a filmului mai rapid și mai eficient. Combinând aceste două funcții, veți economisi timp și veți crește capacitatea de producție.

Viteza și timpul de agitare reglabile
Viteza și timpul de agitare pot fi ajustate pentru a se potrivi diferitelor tipuri de pulbere și filme. Acest lucru vă permite să obțineți cele mai bune rezultate posibile și vă asigură că imprimările sunt clare și vibrante.

Recipient de pulbere de mare capacitate
Recipientul de pulbere are o capacitate mare, ceea ce înseamnă că nu va trebui să alimentați mașina cu pulbere des. Acest lucru este util în special atunci când aveți mult de imprimat, deoarece economisește timp și efort.

Panou de control ușor de utilizat
Panoul de control este ușor de utilizat și de navigat. Puteți ajusta cu ușurință setările pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dvs., chiar dacă sunteți începător.

Design compact pentru economie de spațiu
Aparatul are un design compact care ocupă spațiu minim, făcându-l ideal pentru afacerile care au spațiu de producție limitat. Aceasta înseamnă că puteți opera mașina fără să vă faceți griji că ocupă prea mult spațiu.

Compatibil cu o gamă largă de imprimante DTF de 60 cm
Aparatul este compatibil cu o varietate de imprimante DTF, oferindu-vă mai multe opțiuni și flexibilitate atunci când vine vorba de proiectele dvs. de imprimare. Puteți experimenta cu diferite mașini de imprimat și puteți găsi cea mai bună alegere pentru nevoile dvs.

Specificatii tehnice

Lățimea maximă a filmului: 60 cm (24 inchi)
Panou de control: Ecran tactil
Reciclarea pulberii: La fiecare 1-1,5 ore manual (continuați tipărirea)
Cutie de umplere cu pulbere: Nu
Sertar colectare pulbere: Da
Cerințe de alimentare: 2.3KW-3KW, 220V
Greutate produs: 80 kg
Greutate produs ambalat: 120 kg
Dimensiuni mașină: 1110mm x 1001mm x 979mm
Dimensiuni ambalaj: 870mm x 1120mm x 1113mm

Aplicatii

Bluze, tricouri, tricouri polo, pulovere, sacose textile și alte articole din bumbac și poliester.