A patra cea mai mare bancă din Australia, ANZ, și-a reînnoit semnalizarea corporativă cu PERSPEX® acrilic.

Banca a selectat compania de design Adherettes pentru proiectarea, producția și instalarea semnalisticii rețelei de sucursale bancare ANZ, având ca prioritate potrivirea exactă a culorilor cu codurile Pantone® corporative. Aici intervine serviciul de potrivire a culorilor mărcii PERSPEX®…

Produse folosite: PERSPEX® Solid & Translucent Colours Blue 7488, 7487 & 7T4J, PERSPEX® Spectrum LED Opal 1TL2

Odată cu noul branding ANZ prezentat atât la interior, cât și la exterior, semnalistica este expusă la două temperaturi diferite de iluminare, adică lumina naturală de zi și sisteme de luminare artificială; permițând riscul de metamerism (diferenta de culoare obiectului privit in lumini diferite).

Designerii se referă la acest termen ca la două articole de culoare identică, care pot apărea în nuanțe foarte diferite sub diverse surse de lumină. Experții în culoare PERSPEX® lucrează cu diferite companii pentru a reduce acest efect prin dezvoltarea formulelor de culori acrilice PERSPEX®.

Sigla ANZ realizată folosind acril PERSPEX® este prezentată vizibil din exteriorul clădirii, în ferestre, pe peretele exterior și prezentat pe un mare banner iluminat sub arcadă în afara intrării.

Acrilul PERSPEX® este ideal pentru semnalizarea exterioară datorită proprietăților sale remarcabile de rezistență la intemperii, stabilitatea culorii și vine cu o Garanție de 10 ani PERSPEX® Acrylic.

La interior, atât semnalizarea direcțională, cât și cea informațională a fost fabricată din acril PERSPEX® folosind diferite tehnici, litere plate tăiate cu laser, litere încorporate iluminate din spate și foi placate pe pereții care încadrează bancomatele.

Acrilul PERSPEX® este aprobat pentru contactul alimentar, ceea ce înseamnă că foaia nu conține metale dăunătoare și oferă un material de suprafață igienic, ideal pentru aplicații cu impact ridicat în rândul consumatorilor.

Acum, că ANZ are culorile acrilice unice PERSPEX®, vor găsi o consistență excelentă a culorii de la lot la lot în toate comenzile viitoare pentru lansarea de upgrade a mărcii lor naționale.

Discutați astăzi cu echipa de vânzări pentru consultarea dvs. gratuită PERSPEX® pentru potrivirea culorilor.