În aprilie 2022, un nou magazin Marks and Spencer de 10.000 de metri pătrați a fost deschis în Stevenage, Marea Britanie. Deschiderea Roaring Meg Retail Park a fost un proiect emblematic al Widd Signs pentru anul trecut. Cu sediul în Marea Britanie, Widd Signs este partenerul de încredere pentru M&S și instalează semnalistica în magazinele lor din întreaga lume. Magazinul din Stevenage a marcat un parteneriat de trei decenii și a arătat încă o dată amploarea capabilităților companiei de design.

Widd Signs a folosit plăcile acrilice PERSPEX® pentru a proiecta, produce și monta foarte multe semne luminoase într-un magazin enorm, care a inclus 10 logouri izbitoare în total. În cadrul acestui proiect vorbim despre dimensiuni impresionante, litere de aproape trei metri înălțime și semne au opt metri lățime. Alte trei totemuri triunghiulare care evidențiază departamentele cheie sunt plasate în interiorul magazinului.

Pentru acest proiect, gama PERSPEX® Opals/Whites a oferit multe avantaje: performanță optimizată cu LED-uri, capacitatea de a crea semnalizări luminoase uniform iluminate și un material ușor pentru o instalare ușoară.

Acrilul PERSPEX® și-a impus, de-a lungul multor ani, o reputație serioasă ca unul dintre cele mai creative, flexibile și atrăgătoare produse de pe piață pentru imagini și semnalistică corporativă. Aruncă o privire la mai multe studii de caz care evidențiază potențialul creativ a plăcilor acrilice PERSPEX®.

Photocredit: Widd Signs