Puncte forte:

Productivitate superioara pe postere color
Cantitate maximizata a tonerului tip CMYK – 4000 gr
Gama diversificata de aplicatii de la postere color pana la banner-e indoor/outdoor
Calibrarea automata a hartiei

Descriere

KIP C7800 este un sistem de mare productie atat color cat și alb-negru. Sistemul reprezinta o soluție completă pentru toate tipurile de sarcinile de printare care necesită cele mai înalte niveluri de calitate și performanță.

KIP C7800 HIGH PRODUCTION COLOR PRINT SYSTEM:

 • BLACK & WHITE AND FULL COLOR PRINTING – sistemul LED color de printare disponibil pe echipamentul KIP C7800 este bazat pe un design unic ce minimizeaza costul individual de operare atat pentru formatele monocrom cat si pentru cele color
 • IMAGE QUALITY – cele 4 capete LED de printare asigura o calitate uimitoare si datorita unei  rezolutii de 600×2400 dpi.
 • PRODUCTION PRINTING – multifunctionalul  laser color A0 KIP C7800 ofera calitate de printare deosebita la o viteza remarcabila: 390mp monocrom /ora si respectiv 325mp color/ora (6.5 planse A0 monocrom/min si 5.4 planse color A0/min)
 • QUICK SWITCH TECHNOLOGY – sistemul KIP C7800 elimina timpii morti in schimbarea rolelor pentru a creste productivitatea. Cele 3 sertare de media si sistemul auto sheet feeder asigura imprimarea mixta a diverselor tipuri de fisiere si maximizeaza productivitatea.
 • MEDIA LOAD ASSIST – un sistem ergonomic de incarcare media simplifica procesul alimentarii cu 418 mp (capacitate maxima media) si imprimanta avanseaza automat media disponibila in sertare fara a fi necesara interventia directa a utilizatorului.
 • EASY TRIM – disponibilitatea unui buton amplasat conventional deasupra fiecarui sertar pentru taierea rapida si automata dupa incarcare media. Acest proces simplu asigura calitate garantata si performanta sporita pentru printare continua.
 •  LARGE CAPACITY TONER CARTRIDGES – fiecare flacon de toner CMYK contine 1000 gr/bucata, asigurand o capacitate maxima de 4000gr pentru cresterea productivitatii neintrerupte atat in printarea fisierelor monocrom cat si cele color.
 • AUTOMATIC IMAGE CALIBRATION – Un sistem unic de transmisie prin curea realizeaza calibrarea automata a hartiei pentru a asigura printuri cat mai fidele, culori expressive simplificand astfel intreaga operatiune de schimbare si pregatire a hartiei.
 • EXTENDED PRINT LENGTHS – pentru a asigura o productivitate maxima si eficienta in operare, sistemul KIP C7800 poate printa imagini de pana la 39 m lungime pe orice tip de material din cele 3 sertare media disponibile.
 • LARGE COLOR TOUCHSCREEN – touch screen color de mari dimensiuni disponibil pe sistemul laser color KIP C7800 asigura utilizarea facila a tuturor functiilor de printare chiar si catre operator ice nu au beneficiat de un training spcial.
 • Stacking & Folding – sistemul integrat de stocare creste eficienta si productivitatea, iar prin atasarea unui folder KIP 2000 online toate printurile vor fi finisate complet  si disponibile spre utilizare.
 • Copying & Scanning – prin atasarea unui scanner color KIP 720 (tehnologie de scanare CISS) sau KIP 2300 (tehnologie de scanare CCD), imprimanta de retea laser color KIP C7800 devine un sistem multifunctional color ce poate asigura printarea/copierea ultra rapida, precum si scanarea fisierelor catre multiple destinatii (USB/retea, email sau Cloud)
 • KIP SOFTWARE SISTEM – gama deosebita de plicatii software disponibile in standard:

KIP PRINTNET – software web-based ce asigura accesul la toate functiile de printare si setari aferente de oriunde din lume prin internet connection.

KIP PRINT – PC based software care asigura printarea rapida a fisierelor in retea avand disponibile toate functiile de presetare fisiere.

KIP COLOR RIP – software puternic integrat in echipament ce asigura un management professional de culoare si support pentru profile ICC, include functii de control al calitatii, capabilitati de editare imagine, paneling image, nesting pentru optimizarea consumului media.

KIP CLOUD PRINTING – abilitatea de a utiliza orice telefon/tableta, laptop sau PC pentru  a produce printuri de mari dimensiuni utilizand nimic mai mult decat un email cu atasament si cateva cuvinte cheie.

Certified Drivers – driverele KIP integrate in standard ofera support de printare pentru 32&64 Bit, incluzand set collation, procesare rapida pentru seturi de copii multiple, data traking pentru job accounting, selectie media si drivere native pentru Windows 7 si AutoCAD.

Datorita versatilitatii deosebita ce o oferta echipamentul KIP C7800, piata catre care se adreseaza aceasta tehnologie se poate extinde si catre tipografii/ print provider care realizeaza astfel aplicatii precum postere color la o viteza uimitoare si calitate deosebita beneficiind totodata de costuri reduse de operare specific tehnologiei laser color.

Iata cateva argumente in vederea utilizarii tehnologiei KIP C7800 si catre piata grafica:

 • Productivitate superioara pe postere color – 325 mp/ora indifferent de gradul de acoperire cu toner al imaginii printate
 • Cantitate maximizata a tonerului tip CMYK – 4000 gr dry toner ce asigura productivitate neintrerupta
 • Tehnologia toner watherproof cu rezistenta sporita UV si fara miros protejeaza si prelungeste  durata de expunere a posterelor chiar si in mediul extern
 • Gama diversificata de aplicatii ce pot fi realizate cu noua tehnologie laser color: postere color pe hartie glossy, postere de exterior pe hartie blue back la costuri minime, POP and Retail Displays, indoor/outdoor banner, etc.
 • Latime maxima de printare 914 mm ce poate asigura printarea cu usurinta si viteza uimitoare a posterelor tip 70×100