CONSTRUITE PENTRU A SATISFACE CELE MAI INALTE CERINTE DE TAIERE

Sistemele profesionale de taiere cu laser Summa au fost create in urma anilor de cercetare si dezvoltare a tehnologiei pentru finisare. Summa va pune la dispozitie solutii de taiere laser pentru a aduce o calitate exceptionala, inteligenta de procesare si o precizie de neegalat a fluxului dumneavoastra de lucru.

TAIERE CU LASER PENTRU TEXTILE IMPRIMATE

O croiala perfecta, de fiecare data, repetabil

Recunoasterea cu ajutorul camerei de ultima generatie este utilizata pentru a scana rapid materialul si pentru a crea automat vectori pentru taiere. Alternativ, semnele pot fi citite cu precizie de catre camera, permitandu-i sistemului inteligent de analiza sa compenseze orice deformari. La finalul lucrarii piesele taiate cu laser sunt perfecte, conform designului.

Taiati role intregi fara interventia operatorului

Tehnologia optionala Vision este capabila sa scaneze rapid materialul, sa creeze automat un vector de taiere si sa taie intreaga rola fara interventia operatorului. Nu va fi nevoie sa creati fisiere / modele taiate. Cu doar un clic de buton, orice fisier de proiectare incarcat in masina va fi taiat cu muchii perfect sigilate.

Echipat cu functii avansate

Seria Summa laser este echipata cu sursa laser RF de cea mai buna calitate si va excela intr-un mediu de productie cu volum mare. Transportorul cu vid din fagure din otel inoxidabil va alimenta si taia cu precizie orice forma de lungime cu o viteza rival fara egal, totul intr-o amprenta la sol de cel mult 8 mp.

CONSTRUITE PENTRU A SATISFACE CELE MAI INALTE CERINTE DE TAIERE

Productivitate

Productivitate sporita cu sistemul conveyor conceput unic pentru productia continua a materialelor in rola.

Utilizare usoara

Orice deformare a materialului este recunoscuta automat de sistemul de camere inteligente si imediat compensat in vectorul de taiere.

Fiabilitate

Sistemul laser foloseste taierea fara contact, ceea ce inseamna ca nu exista deformari ale tesaturii sau cutite de schimbat. Summa Laser poate sa proceseze usor si cu precizie ridicata materiale textile care se pot deforma usor.

Siguranta

Mediul si siguranta sunt o prioritate pentru Summa. Aburii sunt eliminati de sistemul de extractie intern si taierea cu laser nu produce praf de taiere astfel incat mediul de lucru este curat in orice moment. La Summa L1810 zona de taiere laser este inchisa pentru a indeplini clasa 1 standard de siguranta.

Eficienta

Optimizarea materialului cu tehnologia Vision reduce pierderile. Sistemul laser nu are nevoie marchere de taiere, astfel incat modelele de taiere pot fi amplasate mult mai apropiate, asigurand o utilizare maxima a materialului.

MANIPULAREA SUPORTULUI MEDIA NU A FOST NICIODATA MAI USOARA

SISTEM CONVEYOR DE ULTIMA GENERATIE

Sistemul conveyor al seriei Summa Laser este ideal pentru productia continua a materialului in rola, deoarece transporta automat piesele taiate din masina. Sistemul de vidare si forma patului sunt optimizate pentru a asigura precizie in transportul si taierea materialului.

Transportoarele noastre sunt actionate cu ajutorul unui sfotware si utilizeaza curele dintate interioare pentru o miscare precisa, continua. Lamelele tip fagure din otel inoxidabil si piesele din aluminiu anodizat sunt rezistente la coroziune pentru a asigura longevitatea.

UNITATE DE ALIMENTARE CU CONTROL AUTOMAT AL MARGINII

Materialele textile tiparite pot fi alimentate pentru taierea cu laser direct din rola. Sistemul de alimentare cu controlul automat al marginii asigura o aliniere constanta a materialului si, astfel, taiere precisa de inalta calitate – metru cu metru.

 

ALIMENTARE DE SEGMENTARE

Datorita sistemului de transport, Summa Laser ideala pentru taierea steagurilor si a bannerelor de orice lungime, chiar daca sunt mult mai mari decat masa de taiere. Odata finalizata prima parte de taiere, transportorul misca materialul, apoi taie urmatoarea parte si asa mai departe.

 

COMPENSAREA DEFORMARILOR

Tehnologia camerei inteligente permite automat compensarea oricaror distorsiuni sau intinderi pe orice material textil, asigurand de fiecare data o taiere precisa la viteza mare.

 

Tehnologia Vision

Tehnologia Vision este capabila sa scaneze rapid materialul, sa creeze automat un vector de taiere si sa taie intreaga rola fara interventia operatorului. Nu va fi nevoie sa creati fisiere /modele taiate. Cu doar un clic de buton, orice fisier de proiectare incarcat in masina va fi taiat cu muchii perfect sigilate. Taierea incepe in timp ce materialul este alimentat. Acesta este principiul de taiere din zbor care reduce perioadele de inactivitate considerabil.

SUMMA Laser L1810

ECHIPAMENTUL IDEAL PENTRU IMBRACAMINTE SPORT, MODA SI TEXTILE TEHNICE

Summa Laser L1810 este potrivit in special pentru taierea textilelor, cum ar fi imbracamintea sport, textilele imprimate prin sublimare si materii prime utilizate in industria compozitelor.

Acest dispozitiv de taiere cu laser este disponibil in doua varianta cu sistemul Vision >L1810 Vision< sau fara sistemul Vision >L1810<. Ambele se vor integra perfect in fluxul de lucru PRINT&CUT pentru o sinergie perfecta.

 

 • Potrivit in special pentru taierea textilelor
 • Abilitatea de a taia tot felul de materii prime
 • Echipat standard cu head camera
 • Sistemul Vision este optional
 • Potrivit pentru medii cu productivitate ridicata
 • Procesare rapida pentru randament ridicat

SUMMA Laser L3214

CRESTE PRODUCTIVITATEA DE TAIERE LASER IN FORMAT LARG

Summa Laser L3214 este cea mai productiva solutie pentru semnalistica cu materiale moi large format. Cheia productivitatii sale este un concept unic de taiere din zbor pentru a asigura un produs perfect taiat.

 

 

 • Echipat standard cu sistemul Vision
 • Taiere din zbor: taiere simultana in timpul scanarii
 • Unitate de alimenatre cu control automat al marginii, asigurand o alimentare directa a materialului
 • Crearea automata a vectorului de taiere
 • Potrivit pentru medii cu productivitate ridicata
 • Viteza de taiere 400 m² / ora

DISTRIBUITOR AUTORIZAT

DACORA Print este singura companie din Romania acreditata sa vanda si sa faca mentenanta pentru intreg portofoliul Summa!

SERVICII INTEGRATE

Dacora Print ofera consultanta, instalare, instruire, service autorizat, piese de schimb si consumabile pentru toate echipamentele comercializate.