Puncte forte:

Modele: S3 75, S3 120, S3 140, S3 160
Latime de taiere: S3 75 (74,2 cm), S3 120 (120 cm), S3 140 (135 cm), S3 160 (158 cm)
Viteza: până la 1440 mm/s
Alinierea automata taiere pe contur
Acuratete cu sistemul OPOS
Drag-knife, True-Tangential
FlexCut pentru desprindere usoara
Panou tactil color
Conectivitate retea, USB, WiFi

SERIA D - CAP DE TĂIERE DRAG-KNIFE

Cutterele Summa Clasa S 3 din seria D sunt proiectate special pentru medii de tăiere cu volum mare. Acestea combină puterea legendara S Class si precizia unui cap de tăiere drag-knife eficient si accesibil. Dispunând de o gamă uimitoare de inovații de vârf în industrie și de capabilități încorporate, seria S3 D este un cutter construit pentru a funcționa zi de zi.

SERIA T - CAP DE TĂIERE TANGENȚIAL

Seria Summa S Class 3 T combină puterea și precizia Clasa S cu un cap de tăiere True Tangential de ultimă generație. Tehnologia de tăiere True Tangential cu cuțitul controlat de motor este unică pentru Summa și oferă rezultate de tăiere extrem de precise. Prin urmare, performanța sa de tăiere este legendară. Seria T taie cu mai multa forta si precizie decat orice cutter din clasa sa. Împreună cu o gamă uimitoare de inovații și capacități încorporate, aceast cutter vă oferă cel mai bun sistem pentru tăierea în rolă.

SERIA TC - CAP DE TĂIERE TANGENȚIAL ȘI CAMERĂ OPOS

Modelele S Class 3 TC sunt echipate cu cel mai avansat cap de tăiere din seria S Class. Capul de tăiere de înaltă precizie cu tehnologie True Tangential poate transporta acum două unelte simultan, permițându-vă să tăiați și să îndoiți sau să tăiați și să desenați fără a schimba uneltele.

În plus, modelele TC dispun de o cameră și mai performantă. Datorită procesării automate a datelor în cutter în loc de software extern, înregistrarea marcărilor este mai rapidă decât oricând. Combinate cu tehnologia noastră puternică True Tangential Cutting și presiunea cuțitului de până la 1000 gr, aceste modele sunt concepute pentru a oferi o adevărată excelență în tăiere.

Descriere

Noua serie de cuttere S Class 3 de la Summa este concepută pentru a răspunde nevoilor adevăraților profesioniști care au nevoie de performanță de top, precizie maximă și versatilitate de neegalat în munca lor. Cutterele Summa S Class 3 sunt dotate cu inginerie de primă clasă și tehnologie avansată de tăiere. Cu tehnologia sa avansată, software-ul intuitiv GoSign, construcția durabilă și funcțiile de economisire a timpului, acestea depășesc chiar și cele mai exigente așteptări ale utilizatorilor. Cu tehnologia sa avansată, software-ul intuitiv GoSign, construcția durabilă și funcțiile de economisire a timpului, acestea depășesc chiar și cele mai exigente așteptări ale utilizatorilor.

Cutterele Summa S Class 3 tangenţiale şi drag-knife sunt alegerea perfectă pentru profesioniştii care au nevoie de performanţă, precizie şi versatilitate.

 

Adevărata tehnologie de tăiere tangenţială

Capetele de tăiere tangenţiale de înaltă inginerie de pe seria S Clasa 3T au un cuţit motorizat unic, permiţându-le specialiștilor din domeniul semnalisticii să atingă o acurateţe şi o precizie de neegalat până la cele mai mici detalii. Tehnologia Summa de tăiere True Tangential se descurcă chiar și cu sablările grele, măști de vopsea și materiale reflectorizante.

Sortare inteligentă a obiectelor și panourilor

Funcția de sortare inteligentă a obiectelor este concepută pentru a selecta cel mai optim punct de pornire pentru tăierea obiectelor, de fiecare dată. În plus, funcția unică Smart Paneling îmbunătățește acuratețea tăierii și simplifică post-procesarea. Când panourile sunt, de exemplu, setate la 40 cm, toate obiectele din acest interval sunt tăiate simultan.

Cap de taiere performant

Modelele S Class 3 TC au cele mai avansate capete de taiere din seria S3. Capul lor de tăiere de înaltă precizie poate transporta acum două unelte simultan. Acest lucru vă permite să tăiați și să îndoiți sau să tăiați și să desenați fără a schimba uneltele.

Alinierea OPOS pentru producție inteligentă

Sistemul OpticalPositioning este un sistem automat de aliniere a contururilor. Tehnologia senzorului OPOSX detectează 4 până la 128 de semne pe o gamă largă de materiale. Acum, camera de pe seria S Class 3 este mai performantă, cu abilități de recunoaștere și mai rapide.

Ușurință în utilizare

Descoperiți o ușurință îmbunătățită de utilizare cu o bară de stare albastru, verde și roșu. În plus, identificați rapid componentele reglabile după culoarea albastră. Acest lucru este completat de o tavă de instrumente plasată strategic în spate pentru o funcționare eficientă. S Class 3 este, de asemenea, proiectat cu accent pe ergonomie și simplitate în utilizare.

Software-ul de tăiere GoSign

Software-ul ușor de utilizat GoSign este software-ul de tăiere de prima alegere, permițându-vă să gestionați fluxul de lucru preferat cu o mare flexibilitate. Setările și seturile de acțiuni pot fi create și adaptate în funcție de sarcinile dvs. specifice de tăiere la orice moment.

Rolă media mai mare

Rola media de pe tăietor poate suporta acum un diametru de 20 cm și suportă o greutate a rolei de cel puțin 45 kg. Această îmbunătățire este extrem de benefică pentru aplicațiile de imprimare și tăiere, inclusiv vinilul laminat.

Sistem de rulare cu servomotor

După terminarea unei lucrări, sistemul va rula cu grijă opera de artă și va pregăti mașina pentru următoarea. Caracteristica integrată de panouri împarte cursele de lungă durată în sarcini consecutive mai scurte, permițând să tăiați rulouri complete nesupravegheate și să livreze rezultatul bine rulat.

Randament crescut cu performanță G

Cu G-Performance, puteți spori producția la cutterele S Class 3 cu până la 40%. Impactul său este vizibil mai ales la o citire mai rapidă a mărcilor de înregistrare și la tăierea unor substraturi mai largi.

Specificatii tehnice

Model

S3 75

S3 120

S3 140

S3 160

Dimensions

141 x 69 x 111 cm

187 x 69 x 111 cm

202 x 69 x 111 cm

225 x 69 x 111 cm

Media Width

6 to 84 cm

11.5 to 130 cm

17 to 145 cm

17 to 168 cm

Max. Working Width Oversized Mode*

74.2 cm x 50 m

120 cm x 50 m

135 cm x 50 m

 

158 cm x 50 m

‘Oversized’ mode allows a wider cutting area : +/- 7 cm*

Pinch Rollers

2

                                                         3

                                                        4

                              4

Alignment Type

  • OPOS X – OPOS Xtra
  • OPOS CAM : Factory upgrade on new Summa S Class 3 S75T and S160T
  • Barcode job recognition
  • Up to 2 x 64 marks on the X-line
  • Y-Line compensation

Tracking Performance

Within +/- 0.1 mm on plots:

  • up to 12 m long on rolls up to 760 mm wide*
  • up to 4 m long on rolls over 760 mm wide*

Media Thickness

0.05 mm to 0.25 mm / Up to 0.8 mm with sandblast drag knife / Up to 1.2 mm with sandblast tangential knife

Accuracy

0.2% of move or 0.25 mm, whichever is greater

Speed

Up to 1440 mm/s diagonal

Acceleration

Up to 4.2 G diagonal

Knife Pressure

Drag Knife: Up to 400 grams / Tangential Knife: Up to 1000 grams

Extra Pen or Creaser Pressure

Up to 1000 grams

Other Features

FlexCut (cutting through)

Connectivity

Ethernet, USB, WIFI

Power Requirements

100-120 / 220-240 VAC, 50/60 Hz, 85 VA maximum

Included Software

Summa GoSign Software, Summa Cutter Control / Plug-in: Illustrator, CorelDraw, MacSign

Cutting Technology

Drag Knife / Tangential knife