Puncte forte:

Modele: S1 D60, S1 D120, S1 D140, S1 D160
Latime de taiere: S12 D60 (65 cm), S1 D120 (120 cm), S1 D140 (135 cm), S1 D160 (158 cm)
Viteza: 1131 mm/s
Alinierea automata taiere pe contur
Acuratete cu sistemul OPOS
Drag-knife
FlexCut pentru desprindere usoara
Panou tactil color
Conectivitate retea, USB, WiFi

Descriere

Summa S One ™ drag knife includ multe functii inteligente si tehnologii actualizate pentru a oferi o precizie ridicata a taierii conturului pentru grafica tiparita.

Aliatul perfect pentru a creste afacerea dumneavoastra

Noua serie de cuttere Summa S One inlocuieste renumita serie SummaCut si este un upgrade cu mult mai multe functionalitati. Aceasta combinatie de caracteristici avansate face ca S One sa fie un echipament flexibil si durabil in timp.

Software-ul, usor de utilizat, GoSign este adaptat nevoilor dumneavoastra

 

GoSign, software-ul de taiere, va ofera posibilitatea sa gestionati fluxul de lucru cu o mare flexibilitate. Setarile si seturile de actiuni pot fi create si adaptate in functie de nevoile de taiere specifice in orice moment.

 

Alinierea OPOS pentru productivitate inteligenta

Sistemul de pozitionare optica este un sistem automat de aliniere a conturului. Tehnologia senzorului OPOS X detecteaza de la 4 pana la 128 de repere pe o gama larga de materiale. Bucurati-va de un flux de lucru complet automatizat folosind coduri de bare OPOS, astfel ca puteti realiza mai multe lucrari de taiere fara interventie.

 

Ecran tactil ergonomic

Meniul intuitiv si interfata tactila va permit sa accesati foarte multe informatii intr-o navigare fara efort.

 

 

 

Precizie de taiere fara egal

Caracteristica unica FlexCut de la Summa duce tehnologia de taiere la nivelul urmator. Aceasta caracteristica reglabila creeaza o taietura perforata care permite materialului sa pastreze rigiditatea necesara pentru a fi transportat prin taietor, ramanand in acelasi timp usor de rupt in bucati individuale.

 

 

Sistem de urmarire legendar

 

Cilindrul de actionare MicroSprocket ™ patentat de Summa, cuplat cu servomotoare puternice, asigura plierea suportului media cu precizie. Media este conditionata sa avanseze cu precizie prin urmarire pas cu pas.

 

 

Conectivitate

 

Cuttere-le Summa S One Series sunt echipate standard cu port de retea pentru conectare rapida si sigura, USB sau WiFi. Mai multe computerele pot controla o unitate prin conectare in retea sau direct prin cablu. Aveti la indemana toate instrumentele pentru crearea unei noi cai de comunicare la viteze mari pentru transmisia de date.

 

 

Usurinta in utilizare este mai facila

 

Evidentiate cu albastru deschis, partile mecanice reglabile, ii permit operatorului sa comute rapid intre ele. De asemenea, schimbarea instrumentelor pentru o configurare rapida a urmatoarei lucrari de taiere este acum o joaca de copil.

 

 

OPOS Xtra pentru a reduce detaliile intrinseci

Sistemul de senzori OPOS citeste reperele de taiere si face automat compensarea. In plus, functionalitatea OPOS Xtra este benefica in mod special pentru procesarea lucrarilor mici pe autocolant, detectand modificarile de curbura mai precis ca niciodata.

 

 

Sistem de actionare de ultima generatie

Sistemul de actionare cu servomotor al cutterului S One asigura taierea precisa la viteze mari, chiar si in cele mai dificile curbe. Bucurati-va de rezultate impecabile la viteze ridicate de lucru!

 

 

Alimentator pentru S1 D60

Alimentatorul de coli Tray One imbunatateste automatizarea, faciliteaza manipularea suporturilor si economiseste mult timp. Tray One este compatibil si adaptabil cu modelele S1 D60 din seria Summa S One. Alimentatorul avantajeaza atat companiile cu volum mare, cat si firmele cu volum mic, cum ar fi centrele de copiere si comerciantii cu amanuntul. Prin utilizarea tavii de alimentare, fiecare copie / coala va fi taiata simplu si usor. Foaie dupa foaie. Ore la rand.

Specificatii tehnice

MODELE: S1 D60; S1 D120; S1 D140 (FX); S1 D160

SISTEM DE TAIERE: Drag knife cu TurboCut si emulare Tangentiala

LATIME MEDIA: Latime Media 7.9 la 70.5 cm; Latime Media 13.3 la 135 cm; Latime Media 18.5 la 150 cm; Latime Media 18.7 la 169 cm

LATIME TAIERE MOD EXTINS: S1 D60 59 cm x 50 m
Oversized Mode 65 cm; S1 D120 123.5 cm x 50 m
Oversized Mode 129.5 cm; S1 D140 138.5 cm x 50 m; S1 D160 158 cm x 50 m Oversized Mode 164 cm

VITEZA: Toate modelled Summa S One decupeaza cu o viteza de mana la 1131 mm (44 inches) pe secunda in diagonala

VITEZA AXIALA: Pana la 2 G in diagonala

ALINIERE AUTOMATA TAIERE CONTUR: OPOS X; Barcode job recognition; Up to 2 x 64 marks on the X-line; Y-Line compensation

REPETABILITATE: Repetabilitate de ± 0.1 mm (± 0.004 in.) la o lungime de pana la 8 m (40 ft.) la role de pana la 760 mm latime;
Repetabilitate de ± 0.1 mm (± 0.004 in.) la o lungime de pana la 4 m la role de peste 760 mm latime

PRECIZIE: 0.2 % la miscare sau 0.25 mm

FORTA APASARE: De la 0-600 grame cu incrementare din 5 in 5 grame

LIMBA PE DISPLAY: English; French; German; Dutch; Italian; Spanish; Polish; Portuguese

CONECTIVITATE: USB; WiFi; UTP Ethernet