Cea mai bună imprimare textilă necesită cea mai bună tehnologie

Powered by PrecisionCore

Precizie, claritate, definiție. La Epson, tehnologia nu este doar o listă de caracteristici, ci se traduce în calitate și productivitate. PrecisionCore este cea mai nouă și mai avansată matrice de capete de imprimare Monna Lisa. Peste 10.000 de duze pentru fiecare culoare, pentru o productivitate și un nivel de detaliu pe care nu ai crezut niciodată că este posibil să ajungi pe material.

Aliniere simetrică a culorilor pentru calitate maximă a imprimării și productivitate

Tehnologia nu trebuie să fie elegantă, scopul ei principal este să te ajute să faci mai mult, mai bine și în mai puțin timp. Mai ales când vorbim despre imprimarea textilă.

Pentru imprimantele pentru țesături Monna Lisa, Epson a dezvoltat un sistem de aliniere simetrică pentru culorile din capul de imprimare. Aceasta înseamnă jumătate din numărul de pasaje pentru a oferi aceeași ieșire tipărită, o suprapunere de culoare mai bună, o textură mai bogată și cel mai echilibrat și fără erori rezultat final. PrecisionCore și alinierea simetrică a culorilor îi permit Monnei Lisei să ruleze mai multe procese de auto-control și auto-ajustare în timp real. Mai mulți senzori optici verifică continuu calitatea imprimării și ajustează toți parametrii, curățarea duzelor și distribuirea cernelii chiar și pentru un singur punct lipsă. Când considerați că Monna Lisa ML-64000 produce 740 m² de țesătură imprimată la 900×600 dpi, este ușor de înțeles cât de avansate trebuie să fie aceste tehnologii și importanța rolului lor în menținerea unui nivel ridicat atât de calitate, cât și de productivitate. 

Software-ul este un factor de maximă importanță pentru managementul tuturor acestor procese. Epson are propria sa soluție proprietară cu software dezvoltat intern ca parte a Soluției Total Textile.

Epson Edge Print Pro X este cea mai bună interfață pentru a gestiona și optimiza toți pașii procesului de imprimare. De la pornirea fișierului de imprimare, până la editare, până la configurarea tuturor setărilor de care aveți nevoie și apoi imprimare. Totul se realizează prin intermediul interfeței de utilizator ușoare în 3 pași, de la stânga la dreapta, care ghidează operatorul în toate fazele de pregătire și producție.

Conceput pentru a maximiza performanța capetelor de imprimare PrecisionCore Micro TFP și a cernelurilor Genesta, poate fi rulat pe orice imprimantă Monna Lisa direct pe țesătură, iar versiuni specifice sunt disponibile pe baza diferitelor modele pentru a optimiza producția.

 

Software și RIP-uri

Leonardo

Programul care controlează Monna Lisa a fost conceput pentru a combina performanța remarcabilă cu versatilitatea extremă și ușurința în utilizare. Operatorul este capabil să controleze și să gestioneze procesul de imprimare folosind o interfață de utilizator dedicată, care afișează pe monitor starea în timp real a diferitelor funcții ale mașinii.
Leonardo poate fi utilizat numai cu modelele ML-16000 și ML-32000.

Setări de imprimare și control
O serie dintre acești parametri pot fi setați la origine direct pe stația CAD unde este procesat proiectul. Operatorul de imprimantă poate face modificări sau poate alege toți parametrii de imprimare liberi, cum ar fi, de exemplu, lățimea și lungimea tipăririi, imprimarea unică sau bidirecțională etc.

Controlul și managementul culorilor
Tastele funcționale sunt împărțite în 3 grupuri separate: comenzile imprimantei, managementul designului, selecția interfeței monitorului. Contoarele tipărite sunt afișate continuu pe trei ecrane, cu date relative de producție pe oră împărțite în metri liniari și metri pătrați. Controlul și gestionarea culorilor încărcate în imprimantă este simplificată printr-o reprezentare vizuală care arată situația în desfășurare în timp real. Pe lângă niveluri, alte mesaje arată starea cernelii, indicând operatorului nu numai când cartuşele sunt goale, ci şi eventualele defecţiuni datorate erorilor în timpul încărcării.

Întreținere
Secțiunea de întreținere face posibilă gestionarea tuturor funcțiilor auxiliare de imprimare, cum ar fi curățarea capului, efectuarea de teste pentru verificarea duzelor, forțarea unei anumite scăderi de culoare etc. Pentru curățarea capului de imprimare, operatorii pot alege dintre trei niveluri de intensitate: normal, mediu sau extra. Testul de verificare a duzelor poate fi efectuat în timpul imprimării, fără întreruperi în continuitatea imprimării țesăturilor. Forțarea greutății picăturilor de culoare poate fi selectată dintr-unul din trei niveluri: mic, mediu sau mare; de asemenea, se poate alege între modul de imprimare normal sau extra. Epson este capabil să ofere asistență imediată de la distanță cu instrumente specifice menite să minimizeze intervenția în timpul nefuncționării și să obțină un diagnostic preliminar.

Imprimarea RIP-urilor
Monna Lisa folosește formatul de fișier proprietar „.ROB”, care face posibilă imprimarea modelelor dezvoltate folosind diferite sisteme de design grafic.

În plus față de sprijinirea acelor companii care utilizează diferite mărci de aplicații de culori și sisteme de imprimare pentru operațiunile lor interne, acest lucru face, de asemenea, posibil ca firma de tipărire să imprime direct modele produse de companii externe sau de alte companii de imprimare.

Epson Edge Print Pro X

Software-ul Epson Edge Print Pro X a fost dezvoltat intern ca parte a Soluției Total Textile pentru imprimare textile de înaltă calitate și productivitate ridicată. Conceput pentru a maximiza performanța capetelor de imprimare PrecisionCore Micro TFP și a cernelurilor Genesta, are o interfață intuitivă pentru configurarea ușoară, în 3 pași, de la stânga la dreapta a lucrărilor de imprimare. Pur și simplu alegeți fișierul pe care doriți să-l imprimați, previzualizați imaginea și editați setările de imprimare pe care doriți să le utilizați. Poate fi rulat pe orice imprimantă Monna Lisa și sunt disponibile versiuni specifice pe baza modelului diferit.

Tehnologia Epson Precision Dot pentru o calitate ridicată a imaginii

Software-ul nostru ajută, de asemenea, la maximizarea beneficiilor dovedite ale tehnologiilor Epson cu puncte de precizie care stau la baza calității noastre de imagine de vârf în industrie. Aceste tehnologii includ Microweave și tabelul de căutare (LUT), care reduc benzile și granularea, și semitonurile, care reduce granularea, oferind în același timp protecție robustă împotriva degradării imaginii cauzate de nealinierea punctelor.

Funcții principale

Step & repeat: pentru a duplica o singură imagine sau element de design

Funcții de layout: gamă completă de comenzi pentru a scala, roti, copia, oglindă, decupa și cuib imagini

Înlocuirea culorii: culoarea poate fi generată automat prin măsurarea unui eșantion de culoare țintă

Diagramă de culori pentru ajustare fină: pentru a crea un set de culori care sunt similare cu o anumită culoare de pornire

Imprimare hot folder: pur și simplu glisați și plasați o imagine într-un folder configurat cu setările pe care doriți să le utilizați

Găsește-ți imprimanta perfectă Monna Lisa

Calitate, detaliu, luminozitate, netezime: un must-have pentru fiecare companie. Dar diferite afaceri au volume de producție diferite, deservesc nișe diferite, au nevoi diferite. De aceea am muncit din greu pentru a vă aduce toate tehnologiile de top și pe mașinile mai mici.

Faceți cunoștință cu seria Monna Lisa: o Monna Lisa Epson pentru orice nevoie.

Monna Lisa ML-8000: prima dvs. imprimantă direct-to-fabric

Cele mai bune tehnologii Epson, acum și pentru companiile mai mici. Dacă doriți să pășiți în domeniul imprimării textile, Monna Lisa ML-8000 vă oferă începutul perfect.

Monna Lisa ML-16000: cea mai echilibrată imprimantă direct-to-fabric

Echilibrul perfect între productivitate, spațiu, calitate înaltă și buget. Monna Lisa ML-16000 este conceput pentru a vă oferi toate mijloacele pentru a intra pe piața de nivel înalt cu investiții limitate.

Monna Lisa ML-32000: imprimanta digitală universală pentru textile

Într-o piață cu ritm rapid, capacitatea de a se adapta la tendințe, standarde și nevoi este cel mai valoros avantaj. Mai ales că nu trebuie să renunți la calitate cu Monna Lisa ML-32000.

Monna Lisa ML-64000: visele devin realitate la înaltă rezoluție

Imprimantă digitală textilă de top. Tot ce ți-ai putea dori în tehnologia modernă. Volume uriașe, cele mai rapide viteze de imprimare și culori vii la cea mai înaltă rezoluție. Dacă tu și clienții tăi nu căutați să faceți compromisuri, Monna Lisa ML-64000 este calea de urmat.