OFERTA SPECIALA

Remarcati-va cu un ambalaj perfect finisat

In lumea de astazi dominata de imagistica, in care comertul electronic este pe trend ascendent, rolul ambalajului este mai relevant ca niciodata. Prin urmare, este important ca ambalajul dvs. sa iasa in evidenta si sa atraga atentia consumatorului tinta. In acelasi timp, este important ca ambalajul sa fie suficient de puternic pentru a rezista la manipularea transportului.

Ambalaj prototip

Acest ambalaj personalizat este produs la dimensiuni reduse si volume medii

Ambalajul influenteaza decizia consumatorilor si poate fi chiar factorul decisiv de cumparare in alegerea produsului. Asadar, este foarte important sa va diferentiati de concurenta cu ambalaje de calitate, durabile si atragatoare. Cu Summa F1612, puteti crea ambalaje prototip frumoase si va puteti ajuta clientii sa ia decizii corecte pentru ambalajul care se potriveste cel mai mult marcii lor.

Am pregatit doua pachete care va permit sa parcurgeti toti pasii necesari in productia de ambalaje, de la proiectare pana la produsul final, pe o singura masina

OFERTA 1

Summa F1612 + instrumente carton ondulat

Continut pachet:

1x Summa F1612-32
2x Modul Tangential
1x Electronic Oscillating tool
1x Creasing tool D50
1x Creasing tool D25 R1,5
1x Creasing tool D25 R0,75

Pret promotional

%

discount

Valabilitate oferta

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

OFERTA 2

Summa F1612 + instrumente carton

Continut pachet:

1x Summa F1612-32
2x Modul Tangential
1x Kiss Cutting Tool
1x Heavy Duty Cut Out Tool
1x Creasing tool D15 2pt
1x Creasing tool D15 1pt

Pret promotional

%

discount

Valabilitate oferta

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Ambele pachete contin si

Solutie software Summa GoProduce perfect integrata

Puternicul software dezvoltat intern de Summa GoProduce controleaza sistemele Summa F Series – inclusiv F1612 – si este perfect compatibil cu majoritatea programelor de pe piata ambalajelor.

Arden Software – Impact, Engview – Engview Suite, Esko – ArtiosCAD si treeDiM – Picador au fost testate si sunt aprobate pentru a lucra cu Summa GoProduce.

PLM Packlib: intrati in lumea ambalajelor cu biblioteca de ambalaje Summa

PLM Packlib de la Summa este o biblioteca de modele de ambalaje standard redimensionabile si reprezinta intrarea ideala in industria ambalajelor. Sunt incluse cele mai populare standarde de ambalare FEFCO (carton ondulat) si ECMA (cutie plianta).

De asemenea, sunt disponibile cateva modele de POS si modele din carton solid (mobilier).

Packlib de la Summa are, de asemenea, optiunea de a genera un fisier OXF, gata imediat pentru a fi utilizat de Summa GoProduce.

DISTRIBUITOR AUTORIZAT

DACORA Print este singura companie din Romania acreditata sa vanda si sa faca mentenanta pentru intreg portofoliul Summa!

SERVICII INTEGRATE

Dacora Print ofera consultanta, instalare, instruire, service autorizat, piese de schimb si consumabile pentru toate echipamentele comercializate.

Articol blog:

Vanzarile online in Romania au inregistrat o crestere cu 30% in 2020 fata de 2019, iar pentru 2021 se preconizeaza o crestere intre 20% si 30%.

Vanzarile eMAG au crescut cu aproape 50% in pandemie.

Dezvoltarea comertului online creeaza noi oportunitati, iar una dintre acestea este legata de ambalarea produselor.

In ultimul an, in Romania, vedem cateva investitii substantiale in piata ambalajelor de carton.

Proprietarii Dedeman intra in afaceri cu carton ondulat, prin cumpararea unui pachet de actiuni (aproximativ 17%) la Vrancart Adjud.

Vezi articol complet