V-ați întrebat cum puteți evita neplăcerile cu manevrarea, montarea sau chiar imprimarea tapetului dvs.? Acum aveți la îndemână instrumentele perfecte pentru surmontarea acestor neplăceri cu tapetul NESCHEN performance smooth și imprimanta SureColor SC-R5000

EPSON SureColor SC-R5000

Noua serie Epson SC-R abordează dificultățile existente din industria de imprimare în ceea ce privește lucrul cu cerneluri pe bază de rășină. Anii de inovație Epson în imagistică, gestionarea culorilor și controlul substratului, oferă o soluție tehnologică excelentă.

Cernelurile Epson UltraChrome RS din rășină au o formulă chimică avansată. Cerneala, ecologică și inodoră, poate fi utilizată pe suporturi tratate și netratate. Are proprietăți de uscare rapidă și rezistență ridicată la zgârieturi.

Procesul de aplicare și polimerizare a cernelii permite imprimarea și livrarea în aceeași zi, astfel încât utilizatorii să poată reduce timpul de execuție.

Mai mult despre noua serie SureColor SC-R5000

 

NESCHEN Performance Smooth

Indiferent dacă este vorba de locuințe sau de proiecte comerciale la scară largă, un design interior personalizat nu a fost niciodată la o cerere atât de mare ca în prezent. Pentru designerii de interior, comercianții și constructorii de standuri, tapetul imprimabil oferă o modalitate eficientă, din punct de vedere al costurilor, pentru de interioare cu un finisaj atrăgător.

La fel ca în multe alte sectoare, piața designului interior se îndreaptă tot mai mult către produse ecologice. În ceea ce privește tapetul imprimabil, aceasta înseamnă concentrarea pe soluțiile fără PVC.

Acest tapet personalizabil este ideal pentru imprimarea cu cerneluri pe bază de rățină, eco-solvent, latex și UV. Datorită calității de imprimare fotorealistă, finisajului mat și opacității ridicate, tapetul NESCHEN Performance Smooth oferă rezultate de înaltă calitate. Mulțumită rezistenței excelente la zgârieturi tapetul este foarte potrivit pentru baruri, restaurante, mall-uri și locuințe.

 

Mai mult despre tapetul NESCHEN Performance Smooth