A SERIES

Incredibil de puternic, extrem de compact

Mic, dar puternic

Cea mai mare putere pe metru pătrat a oricărei mașini din clasa sa. Singura mașină din clasa sa care oferă o pompă standard de 60k.

Curat și liniștit

Singura mașină din clasa sa care oferă o carcasă de tăiere pentru stropire și zgomot reduse.

Ușor de folosit

Cel mai intuitiv design de control din industrie. Înălțimea suprafeței de lucru la o înălțime confortabilă și ușor de utilizat cu un controler Move™ cu ecran tactil.

Controlul mișcării. Reimaginat.

Inclus standard cu seria A, Move™ este cel mai simplu software CNC disponibil în prezent și dispune de tehnologii precum încărcarea pieselor prin glisare și plasare și chiar coadă de piesă.

Un sistem de antrenare robust, de calitate industrială

Evitați alunecarea și întinderea
Seria A este condusă de un sistem de antrenare cu cremalieră și pinion de calitate industrială. Acest lucru are ca rezultat piese mai precise – punct. Prin utilizarea componentelor care nu sunt flexibile, sistemul evită capcanele de alunecare, întindere și dilatare termică care sunt comune la sistemele cu costuri reduse acționate cu curea.

Tăiați mai multe piese pentru mai puțin

Tăiați materialul la standardul industriei
Puterea folosită la tăierea cu jet de apă joacă un rol major în numărul de piese pe care le puteți produce și cât va costa fiecare piesă. Având în vedere o piesă din oțel moale de 4″ x 4″ cu o grosime de 0,5″, seria A depășește pur și simplu concurența ca un jet de apă de calitate industrială.

Sistem de control al nivelului apei încorporat

Tăiere super silențioasă cu jet de apă
Seria A este proiectată cu un compartiment de aer opțional pentru controlul nivelului apei. Tăierea sub apă face o tăiere silențioasă – este posibil să nu doriți să mai tăiați deasupra apei.

WARDJET – A Series – tăiere cu jet de apă

WARDJET - A-0612

Zona de tăiere este de 0,6 m x 1,2 m (lungime x lățime) cu 0,10 m înălțime.

WARDJET - A-1212

Zona de tăiere este de 1,2 m x 1,2 m (lungime x lățime) cu 0,10 m înălțime.

Caracteristici și beneficii

Poziționare față de concurență

WARDJet A-Series

Concurent B

Concurent C

Max Material Thickness 7″ 5″ 1″
Pump Pressure 60k psi 45K psi 30k psi
Pump Power 30hp 20hp 5hp
Material Loading Height 36″ 28″ 38″
Drive Mechanism Rack & Pinion 32″ Belt Driven 24″ Water Depth 12″
Meets OSHA Ergonomics Guidelines* + x +
Industrial 0.25″ Tank Wall + x x
Enclosure Available + x +

Perfect pentru prototipare

Seria A poate tăia orice material, de la titan la fibră de carbon până la beton. Face totul într-o amprentă compactă, închisă. Acest lucru îl face foarte popular pentru setările de laborator unde spațiul de podea este limitat și mediul trebuie să rămână curat.

Încărcare abrazivă

Abrazivul poate fi adăugat la buncărul de alimentare în vrac integrat, care este atașat pe partea laterală a mașinii. Buncărul de alimentare în vrac integrat conține aproximativ 85 de kilograme de abraziv – ceea ce este suficient pentru aproximativ 120 de minute de tăiere continuă, în funcție de dimensiunea orificiului și de setările abrazive.