X SERIES

Incredibil de puternic, extrem de compact

Personalizat pentru tine

Designul modular poate fi configurat în funcție de nevoile dumneavoastră specifice pentru a asigura o potrivire perfectă.

Extrem de precis

Designul de ultimă oră și sistemul de antrenare cu șurub cu bile premium oferă o precizie incredibilă și o calitate a tăierii.

Versatilitate în acțiune

Proiectat pentru a procesa orice material, de la oțel la sticlă la fibră de carbon.

Ține pasul cu creșterea ta

Seria X este proiectată pentru a ține pasul cu cererea dumneavoastră. Măriți-vă producția cu viteză mare și capete de tăiere multiple. De asemenea, vă puteți actualiza mașina cu funcții de îmbunătățire a performanței pe măsură ce creșteți.

Pregătit pentru orice lucrare

Seria X vă va permite să profitați de orice oportunitate. Poate prelucra metal, plastic, compozit, piatră, sticlă, lemn și multe alte materiale. Acest lucru îl face popular pentru orice, de la automobile la industria aerospațială și la construcții.

Adevărată inginerie

O șină de ghidaj inovatoare, proiectată inteligent

Proiectată de la zero, șina oferă rezistență și precizie excepționale prin utilizarea unei serii de canale interne și suporturi. Oferind performanță adevărată fără costuri, seria X depășește la aproximativ 900 ipm și depășește cu ușurință concurența ca echipament de tăiere cu productivitate crescută.

Tăiere sticlă cu WARDJET X Series

WARDJET X-1515

Zona de tăiere este de 1,5 m x 1,5 m (lungime x lățime) cu 0,30 m înălțime.

WARDJET X-1530

Zona de tăiere este de 1,5 m x 3,0 m (lungime x lățime) cu 0,30 m înălțime.

WARDJET X-2040

Zona de tăiere este de 2,0 m x 4,0 m (lungime x lățime) cu 0,30 m înălțime.

WARDJET X-2540

Zona de tăiere este de 2,5 m x 4,0 m (lungime x lățime) cu 0,30 m înălțime.

Caracteristici și beneficii

Viteze ridicate

X-Series este capabil să atingă viteze de traversare de 900 de inci pe minut. Acest lucru se datorează sistemului de propulsie premium și traversei structurale din aluminiu utilizate de această mașină. Această viteză de traversare face ca seria X să fie extrem de productivă.

Tăiere pe 5 axe

Seria X poate fi îmbunătățită cu capul nostru de tăiere cu jet de apă cu 5 axe. Acest lucru vă permite să realizați forme 3D complexe sau să gestionați controlul unghiului conic. Acest lucru crește dramatic versatilitatea producției dvs.

Proiectat pentru fiabilitate

Seria X a fost concepută pentru a rezista. Folosește componente de înaltă calitate și design robust pentru a asigura longevitatea mașinii. De exemplu, are cel mai gros rezervor din oțel din clasa sa. La fel ca toate jeturile noastre de apă, seria X este construită la uzina noastră din Ohio, SUA.