INFINITE

Cel mai ușor de configurat router CNC de pe piață

Proiectat pentru aplicații grele

Viteză și precizie ridicate printr-un design robust și utilizarea componentelor premium.

Configurat în funcție de nevoile dvs

De la diferite lățimi, lungimi, număr de capete de tăiere și opțiuni de putere, adaptați mașina pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră viitoare.

Mai multe capete de tăiere pentru aproape orice materiale

Mai multe capete de tăiere vă extind versatilitatea materialelor și mărește producția. Tăiați acril, aluminiu turnat, laminat de înaltă presiune (HPL) sau fibrociment.

Configurabil cu opțiuni de format mare

Proiectată pe o platformă modulară, mașina poate fi configurată pentru a tăia materiale, de la spumă izolatoare de 100 mm la aluminiu turnat de 25 mm. Alegerea capului de tăiere, inclusiv cuțite, fusuri sau burghie, deschide mașina către multe aplicații:

Design robust, fiabilitate dovedită

Cu peste 30 de ani de experiență în fabricarea routerelor CNC, INFINITE este echipat doar cu componente de cea mai înaltă calitate, toate de la furnizorul principal din lume. O reflectare fidelă a pasiunii noastre de a livra mașini special concepute pentru a vă automatiza afacerea și a dura toată viața.

Caracteristicile inovatoare maximizează productivitatea

Caracteristici precum opțiunea noastră „dublu capete” sau „prelucrare pendulă”, vă pot dubla producția în timp ce utilizați o singură mașină. Prelucrarea pendulului presupune împărțirea mesei de tăiere în două secțiuni virtuale. Mașina începe să taie o bucată de material la un capăt al mesei și apoi, odată terminată acea lucrare, portalul se mută la celălalt capăt al mesei, unde există deja o nouă bucată de material instalată. Aceasta înseamnă că, în timp ce mașina taie acea nouă bucată de material, operatorul o poate descărca pe cea care a fost tăiată anterior. De asemenea, pot încărca următoarea bucată de material, astfel încât atunci când portalul se mută înapoi la acel capăt al mesei, să poată începe imediat următoarea lucrare.

 

Vă prezentăm noul router CNC INFINITE

INFINITE seria 2000

Lățime 710 mm
Lungime de la 1219 mm până la 15240 mm
Inălțime car de rulare 150 mm

INFINITE seria 4000

Lățime 1520 mm
Lungime de la 1219 mm până la 15240 mm
Inălțime car de rulare 150 mm

INFINITE seria 5000

Lățime 1840 mm
Lungime de la 3048 mm până la 15240 mm
Inălțime car de rulare 150 mm

INFINITE seria 6000

Lățime 2159 mm
Lungime de la 3048 mm până la 15240 mm
Inălțime car de rulare 150 mm

INFINITE seria 8000

Lățime 2616 mm
Lungime de la 3048 mm până la 15240 mm
Inălțime car de rulare 150 mm

INFINITE seria 10000

Lățime 3251 mm
Lungime de la 3048 mm până la 15240 mm
Inălțime car de rulare 150 mm

Caracteristici și beneficii

Opțiuni puternice de routare și tăiere cu cuțit

Pentru o gamă largă de operațiuni de rutare, alegeți dintre axele de mare viteză, de la 5 CP la 15 CP. Pentru tăierea cu cuțit, alegeți dintre un cuțit tangențial, care poate fi folosit pentru aplicații de îndoire și pliere sau un cuțit oscilant care poate fi folosit pentru a prelucra materiale moi.

Interfață de operare ușor de utilizat

Controlerul AXYZ A2MC cu rețea standard oferă o interfață de operare ușor de utilizat, care a fost instalată pe peste 10.000 de mașini din întreaga lume.

Punte de vacuumare multi-zone standard din aluminiu

Puntea de vacuumare standard este configurată cu fiecare mașină proiectată să funcționeze în aplicații de menținere a vacuumului de înaltă presiune. Zonele sunt împărțite în secțiuni care vă permit să concentrați forța sistemului de vacuum într-o anumită zonă.

Fiabil

Echipamentul este proiectat și construit 100% în Ontario-Canada pentru a asigura cea mai bună calitate. Folosește componente de înaltă calitate pentru a se asigura că durează decenii.